Abuzurile repetate ale unui moderator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Abuzurile repetate ale unui moderator
...sunt extrem de curios daca aici se poate dezbate si dezvolta o tema cu subiectul enuntat in titlul de mai sus
...mentionez ca vor fi postari doar in limita Regulamentului
...doresc acceptul (sau nu) al "factorilor de decizie"
...mentionez ca vor fi postari doar in limita Regulamentului
...doresc acceptul (sau nu) al "factorilor de decizie"
- Petru B.GD.N
- senior
este OK aici, puteti sa va plangeti de abuzurile mele ca moderator.
enjoy
enjoy
Michael va recomanda Regulamentul forumului
...acest raspuns nu poate fi luat in considerare din motive lesne de intelesMichael scrie:este OK aici, puteti sa va plangeti de abuzurile mele ca moderator.
enjoy
...oricum , se vede clar ca te simti cu "streamerul" pe caciula
...astept in continuare si reactia altor "factori de decizie" , banuiesc ca mai sunt activi si altii
...pentru tine se pare ca este doar ..."enjoy"
- Petru B.GD.N
- senior
nu mai vad postarile din poza, banuiesc ca ti le-a sters si tie?
mi-a sters si mie vre-o 2 postari in seara asta. La un moment dat posteaza "topicul a fost curatat, din nou... va rog sa pastrati subiectul topicului", iar eu i-am raspuns ca a uitat o mizerie, indicandand-ui o postare de-a lui ce nu avea legatura cu subiectul. Imi sterge postarea, iar tovarasul isi editeaza "topicul a fost curatat, din nou... va rog sa pastrati subiectul topicului sau usor pe langa ).
, deplorabil.
Sa traiti tovarase.
mi-a sters si mie vre-o 2 postari in seara asta. La un moment dat posteaza "topicul a fost curatat, din nou... va rog sa pastrati subiectul topicului", iar eu i-am raspuns ca a uitat o mizerie, indicandand-ui o postare de-a lui ce nu avea legatura cu subiectul. Imi sterge postarea, iar tovarasul isi editeaza "topicul a fost curatat, din nou... va rog sa pastrati subiectul topicului sau usor pe langa ).

Sa traiti tovarase.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
...se pare ca domnul moderator Michael , a reusit ca prin atitudinea abuziva ce si-o poate permite datorita "functiei" detinute in acest forum , sa supere mai multi useri , in aceasta seara
...se impun cateva precizari , deoarece prin zelul destoinic al domnului moderator Michael , domnia sa a sters cateva postari ale mai multor useri
...prima postare ar fi fost a mea si era in legatura cu faptul ca in topicul :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12163
onorabilul modertator Michael a inceput " sa bata campii" vorbind off-topic despre tuburi protectoare pentru lanseta :
Uploaded with ImageShack.us
...atunci cand i-am atras atentia ca s-a abatut de la subiect , reactia domniei sale a fost urmatoarea:

...pentru a putea continua , cer confirmarea sau, dupa caz , infirmarea celor scrise pana acum....domnule moderator Michael , astept ...
...se impun cateva precizari , deoarece prin zelul destoinic al domnului moderator Michael , domnia sa a sters cateva postari ale mai multor useri
...prima postare ar fi fost a mea si era in legatura cu faptul ca in topicul :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12163
onorabilul modertator Michael a inceput " sa bata campii" vorbind off-topic despre tuburi protectoare pentru lanseta :

...atunci cand i-am atras atentia ca s-a abatut de la subiect , reactia domniei sale a fost urmatoarea:

...pentru a putea continua , cer confirmarea sau, dupa caz , infirmarea celor scrise pana acum....domnule moderator Michael , astept ...