a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

Mesaj de andrei-ovidiu » 10 Mar 2013, 21:43

filip_pescuitorul scrie:Dragi colegi, eu zic sa nu va faceti sperante exagerate. Pentru ca la Londra scorul pentru Chelsea va fi de la 3 in sus... Oricum bravo stelistilor ca au scos un scor bun acasa, dar cu asta se vor alege. Doar naivii isi inchipuie ca se va riga Berbecali si Doamne Doamne va mai face un miracol! :D
Lasa-ne pe noi sa fim "naivi"...d-aia am ajuns unde suntem, pt ca majoritatea gandesc ca tine...putin si mai greu :x :!:

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 12 Mar 2013, 01:06

http://lapunkt.ro/2013/03/11/nu-tin-cu- ... unt-roman/
Un super articol care ne arata ca a fi roman nu e egal cu a fi stelist iar Steaua nu e nicidecum egala cu Romania decat in mintea baciului machedon cu palat si stana in curte!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Mar 2013, 10:08

eu bu stiu cum sa fac sa castig si eu un banut :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Mar 2013, 18:05

@ filip_pescuitorul

...nu sunt nici mare microbist si nici mare nationalist
...dar trebuie sa recunosc ca la ora actuala , la nivel de fotbal , Romania este reprezentata cel putin pe plan european , de echipa Steaua.
...si doar pentru simplul fapt ca este o echipa romaneasca ce participa intr-o confruntare internationala , ii doresc succes si ma bucura reusitele ei
...se prea poate sa nu reuseasca o victorie pe Stamford Bridge , nici nu putem emite mari pretentii in fata unei echipe ca Chelsea , dar faptul ca au ajuns pana aici este o onoare pentru Romania .

Hai Steaua !!!

P.S. ...nu cred ca merita sa amestecam politica , cu sportul , cu afacerile , cu DNA-ul , etc... :lol:

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 13 Mar 2013, 01:33

old_radu scrie:@ filip_pescuitorul

P.S. ...nu cred ca merita sa amestecam politica , cu sportul , cu afacerile , cu DNA-ul , etc... :lol:
Scuze ca nu sunt de acord cu tine in acest punct. Ba da, trebuie sa tinem cont de toate. Daca Nea Gigi nu facea afaceri murdare cu MApN, si nu lua terenuri pe nimic, daca nu mituia agentii statului nu facea averea pe care acum o are deci nu avea banii de acum, nu putea investi la Steaua cat a facut-o si in consecinta Steaua era acum undeva pe locul 4-5 cam ca Vasluiul. Echipa asta buna de acum a Stelei e cumparata de Becali cu bani din care o mare parte sunt facuti din hotie si in complicitate cu factorul politic. Sper ca te-am lamurit cat de cat.
In rest e cum zici tu, Steaua e echipa romaneasca deci daca bate pe Chelsea e OK, macar sa poata. Insa nici nu vreau sa aud ca e echipa unui patron care se crede reincarnarea lui Isus Cristos sau se considera Alba ca Zapada cand de fapt e maculat ca un purcel scaldat in mlastina! :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Mar 2013, 10:02

filip_pescuitorul scrie:... Daca Nea Gigi nu facea afaceri murdare
...oare Abramovici cum o fi facut banii ?
...sau Borcea ?.... :mrgreen:

Hai Steaua !!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Mar 2013, 13:10

Mda, si Milan o mers la Barca cu un 2-0 cosit in San Siro , nu prea o folosit...clar ca nici Chelsea nu-i Barca , da nici Steaua nu-i Milan :wink:

Daca sant doritori se pot tine pariuri , in voblere :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Mar 2013, 14:59

Lasa ca "gigi bheeee"o plecat la muntele athos in loc sa merga cu echipa....navea bani de bilet saracu?nu dar este frica ca il intreaba aia dacai normal au ba 8)
sa dus sa se roage de doamnedoamne sai dea victorie.....doamne fereste :? doamne doamne no fi avand treaba pe pamant decat fotbalu,poate sta si el la seminte si bere ca microbisti...si culmea...mai tine si cu steaua
mhda

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Mar 2013, 16:59

na hai steau fa ce faci sami mai rotunjesti si mie portofelu :P

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Mar 2013, 20:39

Linistiti-va, un 2-0 eu zic ca este echitabil, daca nu, bag 100 de flotari! :mrgreen:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns