a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu cica "sunt"anem scrie:nu sunt stelist (din contra) dar felicitari pentru calificare ....

si in cupele europene tin cu toti, mai putin cu Dinamo, sa-i ia masa de prosti, toate ciurucurile de echipe din europa au reusit sa ii scoata, dar anu asta m-au enervat cel mai tare. Chiar nu inteleg ce mai ocupa unii diverse pozitii in campionat daca is ciuca bataii in Europa. Scopul lor declarat e sa ciupeasca banii pe calificari in grupe si apoi bafta

Felicitari jucatorilor! din stelist care nu putea dormi noaptea cand pierdeau cate un meci important, am ajuns la "performanta" de a nu ma mai uita aproape la nici un meci de fotbal. Si nu ma mai enervez inutil. Pt asta ii multumesc lui gigi 

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Re: a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
La pauza nu pot decat sa urlu : "apara" Tatarusanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Daca nu ne bat ei, de ce sa nu ne batem noi? 

- cristinel33
- utilizator constant
steaua are si sectie de hochei..si baschet...din pacate fotbalul nu mai e sport,e afacere.
nu se mai pot modifica mesajele...deci,decat sa merg la stadion sa vad numai ciori si mascarici(vezi "sus gigi"-am dat live de unii chiar la Romania-Franta
) mai bine ma duc la hochei.baietii de la steaua rangers fac progrese pe zi ce trece chiar daca nu au 10.000 euro pe luna.

... si 3 turme de oi si 3 ciobaneiMRobert scrie:steaua are si sectie de hochei..si baschet...[...]