a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Steaua- Craiova = 2-1 .
Si inca ceva d-le Mugur Stefan,
Cu tot dragul,fara pretentii si fandoseli din partea nimanui, va rog sa acceptati o invitatie in Regat,la pescuit.
Detaliile le stabilim pe privat.
Mi-a mers la suflet un comentariu al dvs la postarile mele de demult.
Sanatate va doresc.
Cu tot dragul,fara pretentii si fandoseli din partea nimanui, va rog sa acceptati o invitatie in Regat,la pescuit.
Detaliile le stabilim pe privat.
Mi-a mers la suflet un comentariu al dvs la postarile mele de demult.
Sanatate va doresc.
- Mugurstefan
- veteran
Pai acum nu ar trebui sa traiasca , ca nu o mai poate face pe Steaua campioana ca acum ceva ani.
Oricum , nu pe tine te vizam . Parol
in regat am fost anul asta de 4 ori,9 mai precis la Bucuresti ) dar s-au fofilat baietii de pescuit... dehh, giob alea alea..deci imi dau seama ca intr-adevar nu oricine ajunge pescar adevarat si care sa pescuiasca pe Valea Argovei sau Sarulesti si sa te ia de sus pe la vreun concurs cu capturile tale infime pe rauri de provincie.
Asa ca , mai greu cu pestele.
Zi-mi si mie ce ti-a mers la inima, ca nu ma prind.
Ca de cand ma stiu am militat impotriva echipelor sovietice si a oportunistilor si am respectat pe cele romanesti .

Oricum , nu pe tine te vizam . Parol
in regat am fost anul asta de 4 ori,9 mai precis la Bucuresti ) dar s-au fofilat baietii de pescuit... dehh, giob alea alea..deci imi dau seama ca intr-adevar nu oricine ajunge pescar adevarat si care sa pescuiasca pe Valea Argovei sau Sarulesti si sa te ia de sus pe la vreun concurs cu capturile tale infime pe rauri de provincie.
Asa ca , mai greu cu pestele.
Zi-mi si mie ce ti-a mers la inima, ca nu ma prind.
Ca de cand ma stiu am militat impotriva echipelor sovietice si a oportunistilor si am respectat pe cele romanesti .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
http://www.rapitori.ro/forum/about6491-0-asc-50.htmlMugurstefan scrie:Zi-mi si mie ce ti-a mers la inima, ca nu ma prind.
- Mugurstefan
- veteran
OK.
credeam ca mai trebuie sa-mi pun bentita sa-mi tina urechile stranse.
Lasa-mi nr. de telefon pe privat si te sun cand sunt in Bucuresti.
pana atunci, urmareste detasat lupta pntru UCL.
credeam ca mai trebuie sa-mi pun bentita sa-mi tina urechile stranse.

Lasa-mi nr. de telefon pe privat si te sun cand sunt in Bucuresti.
pana atunci, urmareste detasat lupta pntru UCL.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
cine bate ?
Bai, cel mai echilibrat campionat de cand am stiu eu, si poate de la 1948 incoace si nimeni nu mai scrie aici.

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Pai 'ciocu mic' era pe vremea lui ceausescu.
Din cate stiu eu,oficial ceausescu a murit .
Dar neoficial vad ca traieste in noi .
Cat priveste 'cablu tV 'enternasional" pe mine unu' nu ma intereseaza si nu-mi spune mie 'cablu-tv- enternasional' cand sa ma bucur, cand sa ma revolt , cand sa rad si cand sa fiu trist !
Din cate stiu eu,oficial ceausescu a murit .
Dar neoficial vad ca traieste in noi .
Cat priveste 'cablu tV 'enternasional" pe mine unu' nu ma intereseaza si nu-mi spune mie 'cablu-tv- enternasional' cand sa ma bucur, cand sa ma revolt , cand sa rad si cand sa fiu trist !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !