a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Noi 2007, 15:02

Ar trebui sa nu-l mai facem cioban pe jiji... :roll: pacat de meseria de cioban care este o ocupatie milenara a poporului nostru. Jignim atatea si atatea generatii de oameni care au trudit din greu...
Rusine sa-mi fie ca l-am facut cioban :shock: :shock: :shock: e prea mult spus

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Noi 2007, 15:06

Mugurstefan scrie:ehh, toata treaba asta cu steaua adusa la rang de stana are si o parte nashpa pentru unii asa zisi suporteri de vremuri bune.
e vorba despre aceia care isi pun in piept eticheta de Steaua- Campioana Romaniei si Europei 1986.Care atunci cand castiga echipa steaua se bat cu pumnul in piept ce tare e echipa lor , si ce jmekeri sunt ei , ce looser esti tu ca tii cu Timisoara sau Craiova sau Brasov samd.

Si aici nu ma refer la Bucuresteni care au dreptul sa se regaseasca printre suporteri ci acei oportunisti de la Pitesti, Valcea,Bacau , Bahlui, Barlad,Arad samd. care in loc sa tina cu echipa din urbea lor sau cartierul lor, se lapada de echipa lor si tin: evident cu steaua.( sau cu 'cine-i mai tare' ! )

Pai daca esti din Barlad tii cu Fepa74Barlad, DA?
daca esti din Lugoj tii cu Vulturii Lugoj, samd.

O sa fie cam confuzi baietii, cu cine o sa zica ei de acum in colo ca o sa tina; cu Real Madrid, cu Sevilla, ca sa se poata da mari doar pentru ca isi pun o eticheta in pect ?
Caci ciobanul are destui bani cat sa falimenteze imaginea stelei s-o aduca la rang de imagine de stana !
Sunt din arad dar nu pot tine cu uta. Am crescut ca fan al stelei, sunt fan al acelei echipe din 86, dar si fan al stelutei din 2007. Nu spun ca nu ma doare cand vad unde s-a ajuns cu echipa... este o stana de cel mai mic nivel... mai rau nu prea se poate, dar daca ajundge in B sau C tot cu steaua o sa tin

CipU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CipU » 08 Noi 2007, 15:13

La diferenta de valoare la care am ajuns , meciul de aseara se terminase inainte de a incepe :cry:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 08 Noi 2007, 15:39

luci_t scrie:[
Pai daca esti din Barlad tii cu Fepa74Barlad, DA?
daca esti din Lugoj tii cu Vulturii Lugoj, samd.

!
Sunt din arad dar nu pot tine cu uta. Am crescut ca fan al stelei, sunt fan al acelei echipe din 86, dar si fan al stelutei din 2007. Nu spun ca nu ma doare cand vad unde s-a ajuns cu echipa... este o stana de cel mai mic nivel... mai rau nu prea se poate, dar daca ajundge in B sau C tot cu steaua o sa tin[/quote]

Evident ca daca nu poti tine cu UTA ca aradean, e normal sa tii cu steaua.
si daca 2 ani nu mai ia Steaua campionatul ete, exista CFR.
Am auzit ca si regele Cioaba vrea sa faca echipa rommilor, sa bage bani cat abramovici acolo bani.Io zic sa-ti cumperi de pe acum tricouri ca daca-s dintre primele vor valora o avere dupa un timp.
Sau vezi, ca daca tot am muscat din vestita UE, ete poti sa tii cu Chelsea... sau ma rog cu cine castiga anul asta 'shampion lig".

Ete , te poti da mare in fata altor fani ai unor echipe mai mici gen UTA , CAO Oradea sau POLI ca echipa ta castiga trofee, si prin urmare esti si tupe primul loc.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Noi 2007, 19:02

@mugur
esti sarcastic dar te inseli amarnic... eu tot cu steaua o sa tin dar asta nu ma poate impiedica sa nu vad realitatea.
Steaua este o echipa in cadere libera

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 08 Noi 2007, 20:05

Sunt stelist si eu , dar asa nu se poate continua....
Incep sa cred ca unii jucatori mai mult nu pot, sunt la pragul de sus si nu-l pot depasi...pacat....
Sper sa reuseasca Lacatus sa formeze o echipa cu care sa ne putem mandri si sa ajungem iar in Liga Campionilor....
Tuturor , numai sanatate din partea mea :bere: :bere:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 08 Noi 2007, 20:25

Urasc Steaua,Rapid si Dinamo dar in halu asta nu se poate :|. penibili, m-au trimis la culcare cu jocu ala mediocru. Ar trebui sa ceara scuze la suporteri pt ultimele 5-6 meciuri. Ar trebui sa predomine sentimentul de rusine fata de neputinta de care au dat dovada in teren. Cand esti depasit valoric in halu asta numai fotbalist nu ar trebui sa te simti.
Obiectiv: 8,1 kg !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Noi 2007, 20:39

:lol:
Uite care-i treaba:nu sunt mare "microb", dar daca Steaua nu a facut fata Timisoarei (Bravo!) ce ati asteptat in meciul cu Sevilia?Sincer?
In alta ordine de idei , mie in liga lui Mitica, imi place grozav cum arata podiumul la ora asta... :lol: Poate sunt prea aproape de Cluj, dar este chiar fain clasamentul... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Noi 2007, 21:04

zamfi scrie::lol:
Uite care-i treaba:nu sunt mare "microb", dar daca Steaua nu a facut fata Timisoarei (Bravo!) ce ati asteptat in meciul cu Sevilia?Sincer?
In alta ordine de idei , mie in liga lui Mitica, imi place grozav cum arata podiumul la ora asta... :lol: Poate sunt prea aproape de Cluj, dar este chiar fain clasamentul... :lol:
Nu m-am asteptat la minuni. De fapt ma minunez unde a ajuns echipa asta

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 08 Noi 2007, 21:32

Cluju e foarte tare, multi jucatori talentati (fie ei si de import :D ) si un antrenor serios.
sunt spaima celor din regat, asta e clar :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns