Rusine sa-mi fie ca l-am facut cioban

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sunt din arad dar nu pot tine cu uta. Am crescut ca fan al stelei, sunt fan al acelei echipe din 86, dar si fan al stelutei din 2007. Nu spun ca nu ma doare cand vad unde s-a ajuns cu echipa... este o stana de cel mai mic nivel... mai rau nu prea se poate, dar daca ajundge in B sau C tot cu steaua o sa tinMugurstefan scrie:ehh, toata treaba asta cu steaua adusa la rang de stana are si o parte nashpa pentru unii asa zisi suporteri de vremuri bune.
e vorba despre aceia care isi pun in piept eticheta de Steaua- Campioana Romaniei si Europei 1986.Care atunci cand castiga echipa steaua se bat cu pumnul in piept ce tare e echipa lor , si ce jmekeri sunt ei , ce looser esti tu ca tii cu Timisoara sau Craiova sau Brasov samd.
Si aici nu ma refer la Bucuresteni care au dreptul sa se regaseasca printre suporteri ci acei oportunisti de la Pitesti, Valcea,Bacau , Bahlui, Barlad,Arad samd. care in loc sa tina cu echipa din urbea lor sau cartierul lor, se lapada de echipa lor si tin: evident cu steaua.( sau cu 'cine-i mai tare' ! )
Pai daca esti din Barlad tii cu Fepa74Barlad, DA?
daca esti din Lugoj tii cu Vulturii Lugoj, samd.
O sa fie cam confuzi baietii, cu cine o sa zica ei de acum in colo ca o sa tina; cu Real Madrid, cu Sevilla, ca sa se poata da mari doar pentru ca isi pun o eticheta in pect ?
Caci ciobanul are destui bani cat sa falimenteze imaginea stelei s-o aduca la rang de imagine de stana !
Sunt din arad dar nu pot tine cu uta. Am crescut ca fan al stelei, sunt fan al acelei echipe din 86, dar si fan al stelutei din 2007. Nu spun ca nu ma doare cand vad unde s-a ajuns cu echipa... este o stana de cel mai mic nivel... mai rau nu prea se poate, dar daca ajundge in B sau C tot cu steaua o sa tin[/quote]luci_t scrie:[
Pai daca esti din Barlad tii cu Fepa74Barlad, DA?
daca esti din Lugoj tii cu Vulturii Lugoj, samd.
!
Nu m-am asteptat la minuni. De fapt ma minunez unde a ajuns echipa astazamfi scrie:![]()
Uite care-i treaba:nu sunt mare "microb", dar daca Steaua nu a facut fata Timisoarei (Bravo!) ce ati asteptat in meciul cu Sevilia?Sincer?
In alta ordine de idei , mie in liga lui Mitica, imi place grozav cum arata podiumul la ora asta...Poate sunt prea aproape de Cluj, dar este chiar fain clasamentul...