Ați cumpărat on-line din Rusia ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ați cumpărat on-line din Rusia ?
A făcut cineva cumpărături on-line de pe vreun site din Rusia ?
Ma intereseaza in primul rand informații privind costurile aditionale fata de prețul de magazin : taxe vamale, transport, TVA si ce-o mai fi ... + cam cat ar dura livrarea propriu-zisa.
Ma intereseaza in primul rand informații privind costurile aditionale fata de prețul de magazin : taxe vamale, transport, TVA si ce-o mai fi ... + cam cat ar dura livrarea propriu-zisa.
Re: Ați cumpărat on-line din Rusia ?
Taxele sunt la fel ca de oriunde dinafara UE, transportl dureaza de la 2 saptamani la o luna.
Ce ai gasit bun pe acolo, daca nu e secret ?
Esti curajos numai sa te gandesti sa cumperi din mama Rusia avand in vedere ca acolo sunt cei mai mari tepari ( mai ceva decat in Valcea)
- ma refer la hackeri.

tarponul scrie: cei mai mari tepari ( mai ceva decat in Valcea)
hahahahahhah tare asta..

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Ghenadie scrie:Taxele sunt la fel ca de oriunde dinafara UE, transportl dureaza de la 2 saptamani la o luna.
O freza pentru gheata

dimensiune agabaritica..
nu stiu exact care sunt taxele de transport de la ei, dar din RO spre Rusia e 20 taxa de expediere si 22 kg in regim normal sau 40 in regim rapid.
Eu am asteptat un colet din regiunea Ural vreo 5 saptamani: 2 saptamani a facut pana in Moscova, acolo a mai stat o saptamana si inca doua pana in Buc

nu stiu exact care sunt taxele de transport de la ei, dar din RO spre Rusia e 20 taxa de expediere si 22 kg in regim normal sau 40 in regim rapid.
Eu am asteptat un colet din regiunea Ural vreo 5 saptamani: 2 saptamani a facut pana in Moscova, acolo a mai stat o saptamana si inca doua pana in Buc

-
- veteran
Bre Ghenadie, dar a venit pe jos coletul din Urali? 

asta ca sa nu va mai plangeti de Posta Romanaspiridusul scrie:Bre Ghenadie, dar a venit pe jos coletul din Urali?

dracu stie cum a venit, eu l-am ridicat de la posta

-
- veteran
Ghenadie s-a varsat : de acolo cumpara voblerele cu care se lauda ! Pai bine bre Ghenadie bre, taman de la Putin ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Nu,de acolo cumpara otel pt.cutite. 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.