nagy victor scrie:Relaxeazate , nu tie ti-am scris !
Mai sunt si doamne printre noi !

"Ladyes and gentleman " ...je vous en prie ...doamnele cu Heavy si Super Long (la necesitati !), iesiti la balcon ...vine Victor cu serenada ...aveti prioritate...doar sa va identificati cu un "pm" ca sa nu se zapaceasca Victor...
Mai Victor, da-o naibii, te sunai si pe RDS-ul tau, si inainte de martie ( ca sa-ti transmit salutari dupa ce stapanul tau si-a manifestat din nou dominatia asupra feudei ) dar n-ai raspuns ...cf listingului: 2 apeluri in data x la ora y ...Io sincer , am vrut sa fiu civilizat A

...Ceva-i ciudat : "pescaruldeclean " pare-se ca-si revine....greu, cu scapari specifice, dar e un progres, asa mic cum e ! Desi , mai are "multe " pe calea progresului

....Tuuu, ce sa zic...vezi ca-ti sar toti in cap cu cantare, cu apa din punga, etc...esti acuzat ca n-ai numarat viermii din obletele desemnat castigator,iar cel de pe locul doi crede ca viermele lui era gravid si ar fi fost cel putin pe acelasi loc cu castigatorul ....
Hai, Victore, sa ramana asa...tu traiesti cu forumul ala ...eu te simpatizez....sa fiti sanatosi ....
ps : Cand vrei sa discutam "live " pe forumul tau, cere-ma !!!!!!...Pt tine , dispare aldea , hanumanul, flaifishinguldeclean , si vorbim ...tehnica evolueaza
pps : ASTA-I "OFFF" ( rog scuze ) ...vezi ca mai ai pe forum oameni care n-au habar NICI ACUM ce-i cu tichetul anpa si taxa de membru ...eu intrasem ca sa-i lamuresc pe ei, si sa-i ofer "gratuitati " colapsului ...Pricepe tu ce vrei

...si Cristos a Inviat !