-25% - 15 % - 15 %

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Mai 2010, 20:51

zamfi scrie:Trage-ti aer in piept baieti! Inca nu s-a spus tot adevarul depre masurile care vor urma... :twisted:
...mai bine ziceai : baieti , pregatiti-va vaselina...care aveti... :oops:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mai 2010, 21:14

old_radu scrie:
zamfi scrie:Trage-ti aer in piept baieti! Inca nu s-a spus tot adevarul depre masurile care vor urma... :twisted:
...mai bine ziceai : baieti , pregatiti-va vaselina...care aveti... :oops:
:lol:
Radule ...eu pantalonii jos nu-i dau! Nu cred ca sunt chiar asa barbati sa poata prin pantaloni :lol: De fapt daca ar fi barbati si-ar asuma partea lor de vina ! Dar pentru boc (nu am scris cu litera mica din greseala...) totul se termina in 2008 .Inclusiv hartia cu graficele prezentate pe media...Ma tot gandesc daca nu o gresit aia care prezic oarece sfarsit prin 2012 ? Poate totul s-a gatat in 2008 si acum noi suntem ,probabil, intr-un univers paralel...Un univers in care tancurile pot sa mearga prin praful din Irak (via Afganistan) ,dar avioanele ale dreaqu nu vreau sa pluteasca prin norul de cenusa!
Ptiu drace !

:lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Mai 2010, 22:36

Adelin scrie:
storm xxx scrie:
Adelin scrie:Pai unde sunt sustinatorii care indemnau sa votam portocaliu?!...ca e cam liniste!Sa fi plecat deja din tzara?! :roll:

Meritam sa ne traga si pielea de pe noi ca "noi" i-am votat, noi romanii! :cry:
Platim forfetaru'...dumneavoastra cu ce va mai ocupati ? :shock:

Paci pe la Arad cu munca de santier, dar de ce itrebi?!
Sa inteleg ca de cad a iesit presedintele tau iti e mai bine?!....noua nu, dar ce conteaza...important e ca "ati invins" nu?! :?
Adelin ,nu suntem noi si voi...suntem toti.
Ordonantele de urgenta cu salari,premieri,sporuri etc,oferite pe tava de guvernarile trecute acum isi fac efectul.Orice economist cu minima pregatire isi putea da seama ca nu e sanatos sa arunci cu bani in toate directile pentru a avea liniste la guvernare.Acum e jale mare,normal,trebuiesc platite pensii speciale mari,multe salarii bugetare in care sporurile intrec salariu de baza...etc.
Eu nu sunt implicat in politica...nu am treaba cu niciun partid si nu am invins pe nimeni la alegeri.Contribui la buget de cand am primul meu venit.Nu ma deranjaza ca platesc taxe si impozite ma deranjaza ca banii din buget se cheltuioe fara efecte vizibile.Suntem varza.
poate daca as avea o afacere din care sa fiu platit de stat(asa cum e la moda acum)as putea spune ca imi e bine.Deocamdata muncesc si platesc la stat exact ca o curva la pestele ei.Am incetat sa mai sper ca se poate face un ban dintr-o afacere fara sa incalci ,macar moral,legea.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 11 Mai 2010, 08:28

Pe mine nu ma prea afecteaza scaderea salariilor la bugetari ci ma cam afecteaza inasprirea controalelor si marirea taxelor (forfetara) oricum eu fiind de la tara la noi inca mai merge ,se mai poate pentru ca vrem nu vrem trebuie sa lucram si pamantul ca sa avem din ce traii doar cu asta ce mai avem noroc ca in rest totul se duce de rapa vazand cu ochi .De vreo 2 saptamani am avut control de la fisc (eu fiind PFA) a trebuit sa prezint situatia din 2004 pana acum ,am fost aproximativ in regula dar tot am luat amenda de 800 de ron pentru o factura de prin 2005 de 55 ron care nu a fost prinsa in registru ,in fine am platito dar cand am fost pe la fisc am fost martor la un taraboi facut de un amarat care a luat amedta 2000 de ron pentru ca avea autorizatie de fotograf de cativa ani si nu si-a platit darile catre stat sau nu a depus declaratia pe venit ,saracu probabil ca nici nu a avut vreodata vreun venit din ocupatia asta (legea-i lege pentru toti) si sa nu mai zic ca am avut parte si de un control al pompierilor de vreo luna jumate carora le-am dat spaga ce drac sa le fac ..!! Asta-i sistemul la noi pe cei mici ii face si mai mici si celor mari le da si mai mult.Asta pana la un punct cand cand "o sa sde rupa ata" numa ca la noi in tara punctul asta ii cam departe pentru ca noi putem rezista pana cand nu mai avem ce manca ,abia atunci o sa se intimple ceva!!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 11 Mai 2010, 22:16

storm xxx scrie: Adelin ,nu suntem noi si voi...suntem toti.
Ordonantele de urgenta cu salari,premieri,sporuri etc,oferite pe tava de guvernarile trecute acum isi fac efectul.Orice economist cu minima pregatire isi putea da seama ca nu e sanatos sa arunci cu bani in toate directile pentru a avea liniste la guvernare.Acum e jale mare,normal,trebuiesc platite pensii speciale mari,multe salarii bugetare in care sporurile intrec salariu de baza...etc.
Eu nu sunt implicat in politica...nu am treaba cu niciun partid si nu am invins pe nimeni la alegeri.Contribui la buget de cand am primul meu venit.Nu ma deranjaza ca platesc taxe si impozite ma deranjaza ca banii din buget se cheltuioe fara efecte vizibile.Suntem varza.
poate daca as avea o afacere din care sa fiu platit de stat(asa cum e la moda acum)as putea spune ca imi e bine.Deocamdata muncesc si platesc la stat exact ca o curva la pestele ei.Am incetat sa mai sper ca se poate face un ban dintr-o afacere fara sa incalci ,macar moral,legea.
Ma, e bine ca inca mai crezi in mizeria asta, pe mine sincer ma ingretoseaza, cum de altfel m-au ingretosat si celelalte guvernari...insa asta de acuma e infioratoare. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 11 Mai 2010, 22:31

mai nou cica vor sa bage si ITishtii la plata de impozit....oare sa ma pregatesc sa-mi fac bagajele sau se mai gandesc la decizie? :evil:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Mai 2010, 09:10

johnnybravo scrie:mai nou cica vor sa bage si ITishtii la plata de impozit....oare sa ma pregatesc sa-mi fac bagajele sau se mai gandesc la decizie? :evil:
Eu zic sa-ti rezervi biletele de avion ... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mai 2010, 18:46

johnnybravo scrie:mai nou cica vor sa bage si ITishtii la plata de impozit....oare sa ma pregatesc sa-mi fac bagajele sau se mai gandesc la decizie? :evil:
vrei sa spui ca nu ai platit impozite pana acuma?? :shock:

'amias ..... in ele de legi!!!

cine are mai putin de 40ani, cred ca ar trebui sa se gandeasca ca si emigrarea este o optiune inca viabila

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Mai 2010, 18:56

Deci eu am scapat trenul emigrarii,anu asta intru in" gara "41" :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Mai 2010, 23:37

adiwolf scrie:
vrei sa spui ca nu ai platit impozite pana acuma?? :shock:

'amias ..... in ele de legi!!!

cine are mai putin de 40ani, cred ca ar trebui sa se gandeasca ca si emigrarea este o optiune inca viabila
nu platesc, nici handicapatii nu platesc, o vreme nici cei deportati nu au platit...

azi am citit comunicatul....se pare ca e conditie sa primim a 3a transa de la femei ca sa se bage impozitu'....deci de la 1iunie cotizez 16% sau cat o mai fi impozitu'... se pare ca firmele mari vor sa faca ceva pressing la guvern... dar ma indoiesc sa se reuseasca ceva....

Scrie răspuns