...mai bine ziceai : baieti , pregatiti-va vaselina...care aveti...zamfi scrie:Trage-ti aer in piept baieti! Inca nu s-a spus tot adevarul depre masurile care vor urma...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
old_radu scrie:...mai bine ziceai : baieti , pregatiti-va vaselina...care aveti...zamfi scrie:Trage-ti aer in piept baieti! Inca nu s-a spus tot adevarul depre masurile care vor urma...
Adelin ,nu suntem noi si voi...suntem toti.Adelin scrie:storm xxx scrie:Platim forfetaru'...dumneavoastra cu ce va mai ocupati ?Adelin scrie:Pai unde sunt sustinatorii care indemnau sa votam portocaliu?!...ca e cam liniste!Sa fi plecat deja din tzara?!![]()
Meritam sa ne traga si pielea de pe noi ca "noi" i-am votat, noi romanii!
Paci pe la Arad cu munca de santier, dar de ce itrebi?!
Sa inteleg ca de cad a iesit presedintele tau iti e mai bine?!....noua nu, dar ce conteaza...important e ca "ati invins" nu?!
Ma, e bine ca inca mai crezi in mizeria asta, pe mine sincer ma ingretoseaza, cum de altfel m-au ingretosat si celelalte guvernari...insa asta de acuma e infioratoare.storm xxx scrie: Adelin ,nu suntem noi si voi...suntem toti.
Ordonantele de urgenta cu salari,premieri,sporuri etc,oferite pe tava de guvernarile trecute acum isi fac efectul.Orice economist cu minima pregatire isi putea da seama ca nu e sanatos sa arunci cu bani in toate directile pentru a avea liniste la guvernare.Acum e jale mare,normal,trebuiesc platite pensii speciale mari,multe salarii bugetare in care sporurile intrec salariu de baza...etc.
Eu nu sunt implicat in politica...nu am treaba cu niciun partid si nu am invins pe nimeni la alegeri.Contribui la buget de cand am primul meu venit.Nu ma deranjaza ca platesc taxe si impozite ma deranjaza ca banii din buget se cheltuioe fara efecte vizibile.Suntem varza.
poate daca as avea o afacere din care sa fiu platit de stat(asa cum e la moda acum)as putea spune ca imi e bine.Deocamdata muncesc si platesc la stat exact ca o curva la pestele ei.Am incetat sa mai sper ca se poate face un ban dintr-o afacere fara sa incalci ,macar moral,legea.
vrei sa spui ca nu ai platit impozite pana acuma??johnnybravo scrie:mai nou cica vor sa bage si ITishtii la plata de impozit....oare sa ma pregatesc sa-mi fac bagajele sau se mai gandesc la decizie?
nu platesc, nici handicapatii nu platesc, o vreme nici cei deportati nu au platit...adiwolf scrie:
vrei sa spui ca nu ai platit impozite pana acuma??![]()
'amias ..... in ele de legi!!!
cine are mai putin de 40ani, cred ca ar trebui sa se gandeasca ca si emigrarea este o optiune inca viabila