21.12.2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: 21.12.2012
aaa si....se apropie sfarsitul sfarsitului lumii 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Daca aveam bagajele gata plecam din seara asta. Maine inchinam in pahar pentru "prima zi de dupa...",unul pentru "rine" si restul de 10-20 pentru...pentru...gasim noi ceva.MuskMd scrie:sticla e la rece
-
- utilizator constant
ultima duda era ca se intampla la ora 21 si 21 minute.
nu era clar cum e cu secundele, milisecundele si microsecundele. de la nano intram in mecanica cuantica si asta va depaseste.
ma doare capu'!

nu era clar cum e cu secundele, milisecundele si microsecundele. de la nano intram in mecanica cuantica si asta va depaseste.
ma doare capu'!

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nu,ultima e ca se intampla la noapte intre 1:30 - 1:41 http://www.gandul.info/magazin/sfarsitu ... 2-10407695
Until next time....Tight Lines!
-
- veteran
Sfarsitul lumii, a.k.a Apocalipsa ajunge la granitele tarisoarei noastre. Se uita in sus, se uita in jos, se uita in stanga, se uita in dreapta si concluzioneaza: "baa... aici am mai fost!"
O alta explicatie ar fi ca nu s-a inteles cu vamesii in privinta spagii la intrarea in tara
O alta explicatie ar fi ca nu s-a inteles cu vamesii in privinta spagii la intrarea in tara

ce mai faci tinerete ? 
&deltaic..... doamna nu conduce ? degustam ceva, iti dau ceva la drum....si mai pastrez ceva pt cand te intorci la vale

&deltaic..... doamna nu conduce ? degustam ceva, iti dau ceva la drum....si mai pastrez ceva pt cand te intorci la vale

am ajus acasa pe la pranz.mi-am pus o tzuica si m-am asezat in fotoliu in asteptarea sfarsitului.cum nu mai venea odata,am mai pus o tzuica si tot asa pana am adormit. acum m-am trezit,am pierdut cumva ceva?
uaileo! si-nca cat! inca cel putin o tzuica... sau chiar doo!
...mai traiti, mah!?

neah...nepescuiti asa....asta e viata ?