2012

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Feb 2009, 12:13

neuronu e problema

din cauza programului lenes de iarna asta sunt in asa hal de odihnit incat am inceput sa am insomnii
atipesc juma de ora si pe urma ma trezesc si ma uit la tv pana pe la 4
singura rezolvare e sa inceapa pescuitul sa dorm in masina/in barca vreo 2 nopti pe saptamana, ca altfel nu-mi revin cu somnul :)

si ca sa revenim la subiect, eu am practicat ceva meditatie cand eram mai tinerel, si ca sa verificam ipoteza asta tulburatoare de pe gardianul am meditat aseara , m-am dedublat si m-am dus in akasha sa ma uit putin la viitor
situatia sta cam asa: e o baliverna, lumea nu e nici mai rea nici mai buna ca intotdeauna, chestia cu pulsul si cu ciclii e adevarata dar e un grup de baieti in Tibet care lucreaza la problema asta, si cand primesc piese de schimb se rezolva in cateva zile
partea buna e ca in dedublare am ginit niste gropi pe dunare pe care culmea ca nu le vazusem cu sonarul asa ca am front de lucru cand dau barca la apa
a, si am vazut si numerele la loto de saptamana viitoare, dar nu le joc ca stiti cum este norocul este limitat si daca il consum acum sa ma imbogatesc pe urma cine stie poate nu mai prind peste, asa ca raman in echilibru
a si apropos de biblie, zice ca n-are sens sa pui baza pe parerea unora de acum 2000 de ani ( rastalmacita de n ori intre timp ), ca intre timp lumea a evoluat si ne-am mai desteptat si noi, nu ne mai lasam prostiti asa usor
cum zicea unu Marx ( sau ( Engels ? ), religia e opiumul maselor parca ?
nu trageti adanc ca ne ia ameteala si nu mai stim ce facem

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 20 Feb 2009, 12:39

cum zicea unu Marx ( sau ( Engels ? ), religia e opiumul maselor parca ?

Faina observatia asta! Cred ca au observat-o si alesii neamului ca au dat cam multi bani de la buget catre biserica. Cu slujbe multe si sobor de preoti cred ca ne salvam. :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Feb 2009, 13:50

pai doar no sa dea bani la scoli ... ca deh - copiii nu voteaza :evil:
S'altare și bunăstare !

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 20 Feb 2009, 15:47

pensionaru scrie:cum zicea unu Marx ( sau ( Engels ? ), religia e opiumul maselor parca ?

Faina observatia asta! Cred ca au observat-o si alesii neamului ca au dat cam multi bani de la buget catre biserica. Cu slujbe multe si sobor de preoti cred ca ne salvam. :lol:
:roll: Si cu turismul ecumenic efectuat de oamenii muncii (care vor mai fi), pe baza tichetelor de vacanta... si cu ajutorul carora vor face ceva avere anumiti proprietari de hoteluri! :wink: :lol: :lol:
Fir intins!;-)

Scrie răspuns