13 dovezi ca barbatii sunt discriminati
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: 13 dovezi ca barbatii sunt discriminati
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si si-au aplicat tratamentul tacerii.
La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri.
Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora5.00 " si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca.
In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat:
"Este ora 5.00.Trezeste-te !".
Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
Se poate ca Dumnezeu sa fi creat barbatul inaintea femeii, dar intotdeauna exista o ciorna inainte de capodopera !
La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri.
Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie "Te rog sa ma trezesti la ora5.00 " si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca.
In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat:
"Este ora 5.00.Trezeste-te !".
Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.
Se poate ca Dumnezeu sa fi creat barbatul inaintea femeii, dar intotdeauna exista o ciorna inainte de capodopera !
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
moneytehnik scrie: Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.

"si atunci cand ai fost acolo si ai facut asa si era rau , si tot timpul lasi imprastiate hainele prin casa si atunci ( candva , demult) cand ai facut aia si cu aia , si de 5 ori pe saptamana pleci la peste si copiii numai eu ii ingrijesc si pe tine te doare in coor ca imi curge robinetul la bucatarie ...samd....... nu ti-e rusine ? !?! " Si stii si tu foarte bine ca are si ea niste momente in care a rasolit-o grav, dar a dracului nu mai tii minte detaliile drept care nu poti folosi ca argument in disputa...si pierzi teren

si dupa aia sa pleci la peste

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
yep, cu constiinta impacata ca i-ai dat dreptateMuskMd scrie:moneytehnik scrie: Concluzia: barbatii nu sunt echipati pentru genul acesta de intreceri.oare nu a simtit nimeni intr-o disputa cand consoarta incepe :
"si atunci cand ai fost acolo si ai facut asa si era rau , si tot timpul lasi imprastiate hainele prin casa si atunci ( candva , demult) cand ai facut aia si cu aia , si de 5 ori pe saptamana pleci la peste si copiii numai eu ii ingrijesc si pe tine te doare in coor ca imi curge robinetul la bucatarie ...samd....... nu ti-e rusine ? !?! " Si stii si tu foarte bine ca are si ea niste momente in care a rasolit-o grav, dar a dracului nu mai tii minte detaliile drept care nu poti folosi ca argument in disputa...si pierzi teren![]()
si nu iti ramane decat sa zici : biiiine draga
si dupa aia sa pleci la peste

imi mai place ceva foarte tare :
plec , cand am timp, pe undeva dupa pastrav, in varf de munte. semnal...zero
Initial discutai a fost vezic a maine is liber si trag o fuga pe aci prin zona poate gasesc un pastrav
Normal ca ma iau cu pestele, semnal canci si undeva, dupa lasarea intunericului ies la sosea, si la semnal
si imi intra cate 5-6 mesaje :
12.20 pe unde esti ?
14.50 : ai patit ceva?
17.30 : mai traiesti ?
19.20 : inca o ora si sun la politie !!!
22:45 : vezi ca ma culc ,am incuiat numai sus si daca ti-e foame ai snitele in frigider. Fiica-ta vrea rochita si eu parfum. Daca vrei sa supravietuiesti ! ....
Om fi noi discriminati...da' ne place
plec , cand am timp, pe undeva dupa pastrav, in varf de munte. semnal...zero

Initial discutai a fost vezic a maine is liber si trag o fuga pe aci prin zona poate gasesc un pastrav

Normal ca ma iau cu pestele, semnal canci si undeva, dupa lasarea intunericului ies la sosea, si la semnal

si imi intra cate 5-6 mesaje :
12.20 pe unde esti ?
14.50 : ai patit ceva?
17.30 : mai traiesti ?
19.20 : inca o ora si sun la politie !!!
22:45 : vezi ca ma culc ,am incuiat numai sus si daca ti-e foame ai snitele in frigider. Fiica-ta vrea rochita si eu parfum. Daca vrei sa supravietuiesti ! ....

Om fi noi discriminati...da' ne place

Nu vreau sa fiu misogin dar Atata timp cat Dumnezeu este un termen masculinizat....eticheta sociala este ca bărbatul este cel care conduce.

" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
ma tem ca Dumnezeu nu are treaba cu subiectul asta ...poate altcineva

ala tot masculinizat eMuskMd scrie:ma tem ca Dumnezeu nu are treaba cu subiectul asta ...poate altcineva![]()
![]()

PS si pt unii care masculinizam si pe Dumnezeu si pe Scaraotzchi, sa mai fim si discriminati...mi se pare cam...lame

lame e masculin?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
normal....
nu stii ? P**A e naspa...pizda e fain ....
nu stii ? P**A e naspa...pizda e fain ....