orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

teroristii!! teroristii !!
asa se striga si la revolutia din '89, numai ca noi n-am avut avioane.
americanii
si-au omorat oamenii ca sa poata induce elementul "terorist". le trebuia un motiv si l-au gasit. oamenii n-au avut nici o vina dar....
-
MuskMd
- veteran

nu mai dezvolt subiectul f tare... e regretabil . dar in final razboiul e razboi si nu e echitabil niciodata . oamenii aia au murit din cauza a ce au facut niste compatrioti de-ai lor cel mai probabil.
iar legat strict de americani.... daca aveti prieteni sarbi, intrebati-i una alta..... s-ar putea ca experienta sa devina un pic "organica" prin prisma apropierii ce o avem fata de vecinii nostri .....
Si lista pe care am pus-o e doar un punct de vedere. departe de a fi complet. incomplet si prin prisma faptului ca nu vad nimic scris despre invazia USA in Panama....
Nu ma intelegeti gresit , nu am nici o placere razboinica, dar incerc sa zic ca doar pt ca faceau parte din poporul american oamenii aia nu merita mai mult decat celelalte victime din secolul 20, 21.... Si ca poate ar trebui sa reflectam asupra propriilor noastre "genociduri" din istoria recenta inainte de a-i plange pe altii. Si sa gandim cu capul nostru , pentru natia noastra , inainte de a ingera cu inima deschisa tot ce ne e servit de media.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Hell
- veteran

-
Regretabil, DA
Imi pare rau de ei - DA
Dar nu sunt de acord cu atata mediatizare. Daca era vorba de altii.....nu cred ca se facea atat tam-tam!
-
anem
- veteran

regretabil ca au murit oamenii aia oarecum nevinovati dar de aici si pana la terorism e cale lunga ... nu are rost sa dezvoltam momentan subiectul ca sunt multe de zis ...
plus vorba colegului de dinaintea mea, intrebati vreun sarb ce parere are despre americani asemeni tuturor celor care le-au stat in cale intr-un fel sau altul ...
asta e un subiect misto de dezbatut cand n-om mai putea iesi la pescuit atat de des pe cat ne-am dori ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
D_ali
- veteran

"Opera" aceleiasi retele teroriste: atentatele de la metroul din Madrid si cel londonez.
Pe-astia cine-i deplange?
...ori amaratii astia n-au murit atat de "eroic" (in direct).
-
ULK
- veteran

Eu nu inteleg un lucru... Doar pentru faptul ca cineva a adus vorba de un eveniment tragic,imediat trebuie divagat discutia...ca nu doar aia...ca si aia si aia? Era ziua in care s-a intamplat tragedia LOR ....in ziua respectiva se comemoreaza EI...care au murit acolo,atunci...
Ceilalti trebuie sau au trebui toti sa aiba si sigur si au ,daca nu o zi din calendar macar un monument sau o tablita undeva...
Ca au murit si alte milioane in circumstante poate si mai tragice din vina unor conducatori sadici sau bolnavi mintal, nu face ca moartea si unui singur om nevinovat sa devina mai putin importanta.
Am avut prilejul sa calc pe acele starzi unde s-au stins mii de vieti brusc in decurs de cateva ore tragice....am resimtit fiorul acela neplacut pe care il simt si cand trec prin centrul Clujului si imi amintesc exact locurile unde zaceau cadavrele celor cazuti in Revolutia noastra.....dar nici o clipa nu imi trecea prin minte..." ca ce puii mei si rudele mele au fost omorati in razboi". Nu,nu moartea niciunui om nu este mai important sau mai putin .
Care este vina oamenilor aia care au murit ca s-a mediatizat tragedia lor?
Ce vina au acele persoane care alegeau sa plonjeze intr-o ultima saritura ce dura 10 secunde in loc sa arda de vii...si au fost filmati? Dece devine moartea lor antipatic in ochii unora doar pentru ca un massmedia a profitat de privelistea ingrozitoare ce au oferit ?
Massmedia e naspa , ne manipuleaza? Da. Profita de tragedii si scoate bani din imagini socante da?
Il interesa chestiile astea cotidiene pe aceia care infruntau moartea sigura in acele momente? Nu cred.
Cum nu cred ca are nici o legatura una cu alta.....nimic.
Era vorba despre o data nine eleven...suna cliseu deja...dar in ziua respectiva se comemoreaza oamenii respectivi.
Parerea mea. Sa se odihneasca in pace.
-
Adi G
- veteran

da, au murit oameni nevinovati, sa le fie tzarana usoara.
in rest, operatziune "false flag" in maniera tipic americana....