1 mai
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: 1 mai
Banuiesc ca la Budeasa te duci la plaja,pentru ca suntem in plina prohibitie.Si plus de asta acum stiucile alapteaza si nu le place sa fie deranjate ca intzarca puii .pescar94 scrie:1 MAI fericit tuturor!!!!!!!
Eu am plecat la Budeasa,fir intins tuturor si gratare incinseee !!!!!

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Pentru tine cred ca alapteaza,pentru mine a mers super, m.am distrat cu marlitele sub 40 de cm,care au fost eliberate desigurgabitoi scrie:Banuiesc ca la Budeasa te duci la plaja,pentru ca suntem in plina prohibitie.Si plus de asta acum stiucile alapteaza si nu le place sa fie deranjate ca intzarca puii .pescar94 scrie:1 MAI fericit tuturor!!!!!!!
Banuiesc ca avea-i metrologia facuta la ruleta,nu de alta dar nu as vrea sa pici doamne fereste in greseala si sa nu fie 40 de centimetri reali.pescar94 scrie:Pentru tine cred ca alapteaza,pentru mine a mers super, m.am distrat cu marlitele sub 40 de cm,care au fost eliberate desigurgabitoi scrie:Banuiesc ca la Budeasa te duci la plaja,pentru ca suntem in plina prohibitie.Si plus de asta acum stiucile alapteaza si nu le place sa fie deranjate ca intzarca puii .pescar94 scrie:1 MAI fericit tuturor!!!!!!!

Spune-mi si mie te rog cum faci tu masuratorile la stiuca.M-am contrazis cu cineva si vreau sa vad daca am avut dreptate.pescar94 scrie:Mereu umblu cu o mini ruleta la mine in trusa
Masori si coada ?pescar94 scrie:De la cap la coadasau invers
E clara... eu le masuram fara coada !pescar94 scrie:Da..nu e tot a pestelui?