...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2006, 10:46

Desi am vorbit cu el de mai multe ori, l-am vazut intamplator , fara a stii ca este el... Abia aseara, mi-a trimis sotia lui cateva poze:

http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... ser_id=133

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 12 Ian 2006, 10:50

Vroia sa vina si el la intalniri intre pescari.. dar din pacate nu a mai ajuns... :([/quote]
Acum pescuieste in ceruri...si s-a intalnit cu alti pescari plecati dintre noi...
Sa ii odihneasca Dumnezeu pe toti.....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 12:59

piticu scrie:Dumnezeu sa-l ierte.
Si sa ne apere.

Fratele meu Ovidiu14 stie de ce, de curind am trecut si eu, si el impreuna cu inca citiva din prietenii mei buni, separat, prin doua intimplari ce se puteau incheia tragic. Cine-a trecut prin asa ceva stie: hotarul intre viata si moarte e mult mai subtire decit ne asteptam. nu trebuie decit o secunda si suntem deja dincolo. fara a ne putea apara intr-un fel. fara a mai putea vorbi cu cei dragi. fara nimic din ce-am strins pe pamint.
personal, eu simt ca m-am mai nascut odata dupa accident. nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu, totusi, credeti-ma, iesit dintre fiare, viata are alt gust si cerul are culori mult mai frumoase.

Adio, Razvanel, respectele mele. Cindva, o sa pescuim impreuna.
asa este, abia cand trecem prin asemenea incercari, abia atunci pretuim viata cu adevarat... :(
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 12 Ian 2006, 16:34

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Imi pare rau de tot....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Ian 2006, 16:37

D-zeu sa il odihneasca si sa dea putere familiei sa treaca peste incercarea la care este supusa

Scrie răspuns