Vand sprayuri cu urina da caprioara
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- danielcocea
- veteran

Re: spray
femela cerbului este ciuta, iar masculul caprioarei este tapul.......clar ca habar nu ai la ce foloseste urina de caprioara.......edâ„¢ scrie:da pe linkul de mai sus si in dreapta e o filmare cum sa ucida un biet cerb,si atunci itzi dai seama la ce foloseste urinaaaa de caprioarastradic scrie:Acuma pe bune stiti careva ce aplicatii are???
era o reclama la tv care suna cam asa" nu ai cu cine ma, niste tarani....." cred ca nici eu nu m-am putut abtine.
adevarul e ca ... suntem niste tarani daca nu am avut de a face cu vanatoarea, ne cerem scuze in fata SMARDOILOR !
p.s.: inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzator
p.s.: inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzator
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran

care ma ...astia care nu stiu cu vanatoarea niste tarani.....nemernicule...hai la vanatoare frateNemernic scrie:adevarul e ca ... suntem niste tarani daca nu am avut de a face cu vanatoarea, ne cerem scuze in fata SMARDOILOR !
inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzatorului
crysst scrie:femela cerbului este ciuta, iar masculul caprioarei este tapul.......clar ca habar nu ai la ce foloseste urina de caprioara.......edâ„¢ scrie:da pe linkul de mai sus si in dreapta e o filmare cum sa ucida un biet cerb,si atunci itzi dai seama la ce foloseste urinaaaa de caprioarastradic scrie:Acuma pe bune stiti careva ce aplicatii are???
era o reclama la tv care suna cam asa" nu ai cu cine ma, niste tarani....." cred ca nici eu nu m-am putut abtine.
am zis asa pe limba tuturor caprioara si cerb nu m-am bagat in detali capriorule
ps:daca din greseala tzi se scurge un flacon de urina de ursoaica in buzunaru de la spate cand esti la vanatoare ai bulit-o,sa vezi ce viol itzi iei
scuze
Se folosesc la vanatoare. Probabil se da pt mascat alte mirosuri sau chiar pt a atrage vanatul.... prea multe nu stiu nici eu, au ajuns la mine din gresealastradic scrie:Acuma pe bune stiti careva ce aplicatii are???
-
Mos Martin
- utilizator constant

De ce ? Caprioarele noastre se pisa altfel ? ... Nu stiu, intreb si eu.... ma batea gandul sa m-apuc de vanatoare...dar e mult circ pana sa ajung vanator..... Poate ne explica Crysst, smardoiulMos Martin scrie:Nu se potriveste pentru vanatul din Romania , din pacate.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
nemernic...tu esti o gasca cu aere de paun, baiatu vinde urina de buck - CAPRIORUL AMERICAN (CARE ESTE UNDEVA INTRE CAPRIORUL NOSTRU SI CERBUL NOSTRU ), ca sa fie bun pentru capriorul nostru trebuia sa fie de roe buck.Nemernic scrie:De ce ? Caprioarele noastre se pisa altfel ? ... Nu stiu, intreb si eu.... ma batea gandul sa m-apuc de vanatoare...dar e mult circ pana sa ajung vanator..... Poate ne explica Crysst, smardoiulMos Martin scrie:Nu se potriveste pentru vanatul din Romania , din pacate.
hai pa!!!