Vand sprayuri cu urina da caprioara

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 10 Ian 2011, 09:36

sau poate cineva vrea sa aiba anumite relatii de o anumita natura cu un cerb..... :lol: :lol: :lol: ....sorry....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2011, 09:38

danielcocea scrie:sau poate cineva vrea sa aiba anumite relatii de o anumita natura cu un cerb..... :lol: :lol: :lol: ....sorry....
ti-ai comandat spray-ul, sa inteleg ? :twisted:
p.s.: imi mii de scuze..... ptr offtopicuri :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Re: spray

Mesaj de crysst » 10 Ian 2011, 09:39

edâ„¢ scrie:
stradic scrie:Acuma pe bune stiti careva ce aplicatii are??? :shock:
da pe linkul de mai sus si in dreapta e o filmare cum sa ucida un biet cerb,si atunci itzi dai seama la ce foloseste urinaaaa de caprioara
femela cerbului este ciuta, iar masculul caprioarei este tapul.......clar ca habar nu ai la ce foloseste urina de caprioara.......
era o reclama la tv care suna cam asa" nu ai cu cine ma, niste tarani....." cred ca nici eu nu m-am putut abtine.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2011, 09:59

adevarul e ca ... suntem niste tarani daca nu am avut de a face cu vanatoarea, ne cerem scuze in fata SMARDOILOR !

p.s.: inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzator
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 10 Ian 2011, 10:07

Nemernic scrie:adevarul e ca ... suntem niste tarani daca nu am avut de a face cu vanatoarea, ne cerem scuze in fata SMARDOILOR !

p.s.: inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzator
care ma ...astia care nu stiu cu vanatoarea niste tarani.....nemernicule...hai la vanatoare frate :twisted: ...ca altfel ramanem in anonimat......sa iesim si noi in randul oamenilor buni si cu bani si de la oras....aplecaciuni in fata SMARDOILOR vanatori....haha
inca o data-mi cer scuze ptr offtopicuri, si poate e vreun moderator sa curete subiectul bietului vanzatorului

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Ian 2011, 10:13

crysst scrie:
edâ„¢ scrie:
da pe linkul de mai sus si in dreapta e o filmare cum sa ucida un biet cerb,si atunci itzi dai seama la ce foloseste urinaaaa de caprioara
femela cerbului este ciuta, iar masculul caprioarei este tapul.......clar ca habar nu ai la ce foloseste urina de caprioara.......
era o reclama la tv care suna cam asa" nu ai cu cine ma, niste tarani....." cred ca nici eu nu m-am putut abtine.

am zis asa pe limba tuturor caprioara si cerb nu m-am bagat in detali capriorule :twisted:

ps:daca din greseala tzi se scurge un flacon de urina de ursoaica in buzunaru de la spate cand esti la vanatoare ai bulit-o,sa vezi ce viol itzi iei :lol:

scuze :oops:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 10 Ian 2011, 10:42

Se folosesc la vanatoare. Probabil se da pt mascat alte mirosuri sau chiar pt a atrage vanatul.... prea multe nu stiu nici eu, au ajuns la mine din greseala :)

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 10 Ian 2011, 10:54

Nu se potriveste pentru vanatul din Romania , din pacate.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Ian 2011, 10:56

Mos Martin scrie:Nu se potriveste pentru vanatul din Romania , din pacate.
De ce ? Caprioarele noastre se pisa altfel ? ... Nu stiu, intreb si eu.... ma batea gandul sa m-apuc de vanatoare...dar e mult circ pana sa ajung vanator..... Poate ne explica Crysst, smardoiul

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 10 Ian 2011, 10:58

Nemernic scrie:
Mos Martin scrie:Nu se potriveste pentru vanatul din Romania , din pacate.
De ce ? Caprioarele noastre se pisa altfel ? ... Nu stiu, intreb si eu.... ma batea gandul sa m-apuc de vanatoare...dar e mult circ pana sa ajung vanator..... Poate ne explica Crysst, smardoiul
nemernic...tu esti o gasca cu aere de paun, baiatu vinde urina de buck - CAPRIORUL AMERICAN (CARE ESTE UNDEVA INTRE CAPRIORUL NOSTRU SI CERBUL NOSTRU ), ca sa fie bun pentru capriorul nostru trebuia sa fie de roe buck.
hai pa!!!

Scrie răspuns