Vand geci everest
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand geci everest
vand 2 geci everest:
1. Neagra cu sistem recco noua, marimea L pret 300 de lei.
TCS WATER 10000, 58 cm lungime maneca de sub brat masurata, 53,5 cm latime umeri, 61 cm latime la baza gecii, 176 de la o manseta la alta masurata prin spate.
2. Alba cu sistem recco noua, marimea XL pret 300 de lei.
TCS Water 10000
Au fermoare YKK Vislon sunt impermeabile etc.
3. Windstoper Everest marimea XL, pret 200 de lei.
Lungime fermoar 75 Cm , LUNGIME MANECA MASURATA DE SUB BRAT 65 Cm SI MASURATA IN PARTEA DE SUS PANA LA GULER 87 Cm , DISTANTA DINTRE UMERI 51 Cm
Latime spate 62 cm.
Cine este cu adevarat interesat detalii pe privat.
1. Neagra cu sistem recco noua, marimea L pret 300 de lei.
TCS WATER 10000, 58 cm lungime maneca de sub brat masurata, 53,5 cm latime umeri, 61 cm latime la baza gecii, 176 de la o manseta la alta masurata prin spate.
2. Alba cu sistem recco noua, marimea XL pret 300 de lei.
TCS Water 10000
Au fermoare YKK Vislon sunt impermeabile etc.
3. Windstoper Everest marimea XL, pret 200 de lei.
Lungime fermoar 75 Cm , LUNGIME MANECA MASURATA DE SUB BRAT 65 Cm SI MASURATA IN PARTEA DE SUS PANA LA GULER 87 Cm , DISTANTA DINTRE UMERI 51 Cm
Latime spate 62 cm.
Cine este cu adevarat interesat detalii pe privat.
Re: Vand geci everest
Geaca alba este acelasi model ca cea neagra, doar culoarea difera. Gecile sunt groase. Mai am inca 3 polare cu windstopper care arata impecabil. 200 de lei bucata.
ofer 150 ron pe windstoper, nu vreau sa jignesc cu oferta mea , dar atat am disponibil acum.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
salut, m-ar interesa geaca alba; as dori niste poze; adresa de mail este: mircea69m@yahoo.com
Polarul Windstopper vandut, Geaca Everest alba vanduta.
Mai adaug la vanzare o geaca Jack Wolfskin din material texapore cu polar care este detasabil, geaca are culoarea crem iar polarul este negru, marimea L, fermoarul principal YKK VISLON iar restul YKK, geaca arata foarte bine, pret 250 de lei.
daca doreste cineva din Bucuresti sa vada ceva sa-mi lase mesaj pe privat, pleaca un prieten la Bucuresti si pot trimite pe el
am o pereche de ghete de dama Lowa Bora GTX, marimea 38 impecabile, sunt exact ca cele de aici (http://www.footwearark.com/lowa-bora-gt ... ige-p-205/) pret 300 de lei
facem si schimburi daca este cineva interesat, vine iarna!!