Vand erbicid total glifosat 360 g/l
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Vand erbicid total glifosat 360 g/l
Am bidoane la 1 litru , 5 litri şi 20 de litri.
Pentru cel de 20 de litri pretul este de 20 Ron/ litru.
Pentru celelalte discutabil în funcţie de cantitate, dar oricum mai mare de 20.
Pentru cine vrea se oferă factură.
0742 009 158 sau mp.
Pentru cel de 20 de litri pretul este de 20 Ron/ litru.
Pentru celelalte discutabil în funcţie de cantitate, dar oricum mai mare de 20.
Pentru cine vrea se oferă factură.
0742 009 158 sau mp.
-
- veteran
Re: Vand erbicid total glifosat 360 g/l
Eu am folosit in curte Clinic 360 sl. Care-i dilutia la ce vinzi tu si daca sunt diferente vis-a-vis de efecte ?
Multumesc
Multumesc
-
- senior
Va salut ! Comercializez si Clinic care contine tot glifosat acid 360 g/l, adică acelaşi lucru cu ce vand eu aici în anunţ (numai ca e mai scump).
Denumirea comerciala la ce vand eu este Gallup 360 şi este produs de Barclay Crop protection.
Puteţi citi despre erbicid aici.
Acţionează la fel ca erbicidul menţionat de dumneavoastră adică se translocă în plantă, îi stopează creşterea, iar în 3 săptămâni se va usca de tot. Totuşi condiţiile optime în care erbicidul îşi face efectul sunt : să fie umiditate, iar buruienile să fie de 15- 20cm. Pe secetă nu dă efectul scontat. De asta e bine să se aplice de la 1 zi până la câteva zile după ploaie(asta în câmp pentru că în curte aţi udat dumneavoastră). Iar substanţa se transloca în 4- 5 ore de la aplicare.
Denumirea comerciala la ce vand eu este Gallup 360 şi este produs de Barclay Crop protection.
Puteţi citi despre erbicid aici.
Acţionează la fel ca erbicidul menţionat de dumneavoastră adică se translocă în plantă, îi stopează creşterea, iar în 3 săptămâni se va usca de tot. Totuşi condiţiile optime în care erbicidul îşi face efectul sunt : să fie umiditate, iar buruienile să fie de 15- 20cm. Pe secetă nu dă efectul scontat. De asta e bine să se aplice de la 1 zi până la câteva zile după ploaie(asta în câmp pentru că în curte aţi udat dumneavoastră). Iar substanţa se transloca în 4- 5 ore de la aplicare.
-
- senior
Iar diluţia este : la 1 L se adaugă între 40 - 50 litri de apă maxim.
-
- veteran
As dori sa cumpar cativa litrii. Am o problema serioasa cu buruienile si din cauza asta trebuie sa-l aplic de cateva ori(in principiu de 3 ori) la intervale de 3-4 saptamani. Avand casa in planul doi, am si un drum de acces pietruit care e napadit de buruieni, drum care bineinteles nu poate fii sapat. As dori sa mai stiu ce termen de garantie are si daca cainii pot suferi daca intra in contact cu plantele proaspat tratate, ptr ca nu reusesc sa-mi dau seama din fisa tehnica. Multumesc
-
- senior
Aveti mp.
-
- senior
Am vorbit azi la posta romana, la urgent şi la fan... nimeni nu livreaza şi ridică substanţe toxice... aşa că imi pare rău
.
Pentru cine este mai aproape de Craiova şi vrea o comandă mai mare o pot livra personal.

Pentru cine este mai aproape de Craiova şi vrea o comandă mai mare o pot livra personal.
-
- veteran
sal spune si mie ce altceva mai comercializezi de ex grau samanta,lucerna,trat samanta toamna mp te rog poate colaboram
-
- veteran
Vrea cineva un tractor , utilaj agricol ?
-
- veteran
detalii etc pret de unde sunteti etcjackspinner scrie:Vrea cineva un tractor , utilaj agricol ?