ghinozo scrie:salut
  nu te  supara  pe  mine...da  zic  si  eu asa...de  dragu  de  a  zice..tu  ai  da 750 ron pe  un  cutit?? dal' in mm'si  de  cutit..ca  e un  cutit pan la  urma,tai  cu  el ...o  bezea, o cartoafa..sau  gatu la  un  taliban...da  tot  cutit  e...sau  i-l  vinzi  cu  tot  cu   vanator  si    2  caprioare?
 inteleg  ca  e  facut  din  mm'si  de  otel..a  batut  ala  la  el  20  de  ani....da...totusi.....o  decenta....
   inca  o  data  scz ptr interventie...ma  mancau  destele' de ceva  vreme....
 vanzare  buna si  sanatate.
"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune.( zic si eu asa ... de dragul de a zice...)
Daca din intamplare le ai pe astea cu pescuitul,ai sa intelegi repede : la ce dracu'imi trebuie o lanseta de firma pe care sa dau 1500 RON cand la fel de bine prind peste si cu una luata din Dragonul Rosu cu doar 30 RON.
Marfa de calitate costa,indiferent ca e masina,mulineta sau cutit. Cine se respecta si poate cumpara  nu se suie in Logan,merge cu mertanul. Faptul ca tu te multumesti cu lucruri de calitate indoielnica nu-ti da dreptul sa-ti exprimi parearea pe topicul omului.
Deschideti propriul topic si zii acolo tot ce-ti trece prin cap.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.