ghinozo scrie:salut
nu te supara pe mine...da zic si eu asa...de dragu de a zice..tu ai da 750 ron pe un cutit?? dal' in mm'si de cutit..ca e un cutit pan la urma,tai cu el ...o bezea, o cartoafa..sau gatu la un taliban...da tot cutit e...sau i-l vinzi cu tot cu vanator si 2 caprioare?
inteleg ca e facut din mm'si de otel..a batut ala la el 20 de ani....da...totusi.....o decenta....
inca o data scz ptr interventie...ma mancau destele' de ceva vreme....
vanzare buna si sanatate.
"E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune.( zic si eu asa ... de dragul de a zice...)
Daca din intamplare le ai pe astea cu pescuitul,ai sa intelegi repede : la ce dracu'imi trebuie o lanseta de firma pe care sa dau 1500 RON cand la fel de bine prind peste si cu una luata din Dragonul Rosu cu doar 30 RON.
Marfa de calitate costa,indiferent ca e masina,mulineta sau cutit. Cine se respecta si poate cumpara nu se suie in Logan,merge cu mertanul. Faptul ca tu te multumesti cu lucruri de calitate indoielnica nu-ti da dreptul sa-ti exprimi parearea pe topicul omului.
Deschideti propriul topic si zii acolo tot ce-ti trece prin cap.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.