Strung - strungar

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Strung - strungar

Mesaj de pikeman » 30 Aug 2011, 09:02

Caut pe cineva care poate sa imi modeleze un butt de bota dintr-un lemn de esenta tare, tei-meranti-fag ... de material ma ocup eu
mai am si varianta sa merg la magazine si sa iau un picior de scaun gata modelat sa il prelucrez :lol:

de preferat in Brasov, dar daca e intr-un oras pe unde am preteni, e bine si acolo
Ms

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 30 Aug 2011, 09:08

Pai unde n-ai tu preteni :D poate prin Radauti...
Vezi ca ai mp...
Bye

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 30 Aug 2011, 09:09

:lol: Bah..., nu prea se inghesuie nimeni pe la voi ...http://www.ajofm-bv.ro/site/locuri/locuri.htm
Din viata scapa cine poate.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Aug 2011, 09:39

sorinB scrie:Pai unde n-ai tu preteni :D poate prin Radauti...
Vezi ca ai mp...
Bye
gresit, am si acolo :lol:
apar solutii, sa vedem ce si cum

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Aug 2011, 09:55

watermoccasin scrie::lol: Bah..., nu prea se inghesuie nimeni pe la voi ...http://www.ajofm-bv.ro/site/locuri/locuri.htm
da' ce cauti tu pe saiturile alea? :lol: vrei sa te muti?
meseria de anestezist nu mai ie profitabila de cand cu palinca de 2 prune? :lol: :lol: :lol:
sau iti cam tremura mana si cauti un job nou?

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 30 Aug 2011, 10:05

pikeman scrie:
watermoccasin scrie::lol: Bah..., nu prea se inghesuie nimeni pe la voi ...http://www.ajofm-bv.ro/site/locuri/locuri.htm
da' ce cauti tu pe saiturile alea? :lol: vrei sa te muti?
meseria de anestezist nu mai ie profitabila de cand cu palinca de 2 prune? :lol: :lol: :lol:
sau iti cam tremura mana si cauti un job nou?
:shock: :shock: Bahh , animalule ??? :lol: :lol: :lol: cind ai dat tu o palinca de 2 prune ??? Vrei anestezie cu trezire optionala ??? Cauta strungar pe colea pe la tine ....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Aug 2011, 10:18

sarpe cu buzunare de cangur si ochi de melc care nu stie sa puna frana cu masina, daca nu ne intalnim, de unde vrei palinca de 2 prune

mi se pare normal sa nu mai dai ochiu pe la olt, la cati pesti ai prins pe zona :lol: :lol: :lol:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 30 Aug 2011, 10:23

pikeman scrie:
mi se pare normal sa nu mai dai ochiu pe la olt, la cati pesti ai prins pe zona :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: Mai intreaba matale pe colea ... de un recital la popper acum 5 zile ...,cu martori evident ....Bah... pe unde prind eu pesti nu stii tu sa nimeresti locurile ..., ghetzilauleeee
Daca nu ne intilnim..nu inseamna ca nu existam pe apa :lol: :lol: :lol: hai ca asta mi-a iesit bine !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Re: Strung - strungar

Mesaj de bradypus » 30 Aug 2011, 10:49

pikeman scrie:Caut pe cineva care poate sa imi modeleze un butt de bota dintr-un lemn de esenta tare, tei-meranti-fag ... de material ma ocup eu
mai am si varianta sa merg la magazine si sa iau un picior de scaun gata modelat sa il prelucrez :lol:

de preferat in Brasov, dar daca e intr-un oras pe unde am preteni, e bine si acolo
Ms
http://www.ovidiurods.com/

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Aug 2011, 11:09

watermoccasin scrie:
pikeman scrie:
:shock: :shock: Mai intreaba matale pe colea ... de un recital la popper acum 5 zile ...,cu martori evident ....Bah... pe unde prind eu pesti nu stii tu sa nimeresti locurile ..., ghetzilauleeee
Daca nu ne intilnim..nu inseamna ca nu existam pe apa :lol: :lol: :lol: hai ca asta mi-a iesit bine !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i-auzi, dai la poper la biban...interesant :lol: :lol: :lol: am telefonu inchis ca te sunam sa aflu ce si cum :twisted: da' ma duc acu dupa incarcator si vorbim :P

Scrie răspuns