skoda octavia 2007, 5200 euro

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

skoda octavia 2007, 5200 euro

Mesaj de sosoktm » 11 Mar 2015, 16:17

Deoarece in aprilie ar trebui sa se livreze viitoarea masina (tot octavia 2,0 tdi dsg, tot sedan), vand masina care m-a purtat cu abnegatie din 2007 (fabricata 2007, inmatriculata iunie 2007).
Octavia 2 sedan Elegance culoare neagra, motor BKD 2 litri diesel, 140 cai, cutie DSG, acum are 211.000 km, probabil maxim 215.000 la vanzare. Auto am cumparat-o de aici, noua, toti km sunt facuti de mine. Nu a avut accidente majore, toate elementele de caroserie (table si plastice) sunt cele originale.

Ca si dotari ar fi urmatoarele:

- xenon cu sistem de spalare faruri
- senzori parcare fata si spate (originali)
- afisaj maxi-dot
- computer de bord
- stergator luneta
- proiectoare ceata
- 6 airbaguri (fata, laterale fata si cortina)
- RCD cu magazie integrata de 6 cd-uri
- 8 difuzoare (pe cele mari din usi le-am inlocuit acum apox 2 ani ca se stricase unul)
- scaune sport (din pacate panza de pe scaunul soferului e rupa pe lateralul scaunului, cam 10 cm, pe cuta ce se formeaza dupa ce ma asez). Nu am gasit scaun la dezmembrari, dar nici nu am cautat prea mult
- incalzire in scaune fata (cea de la sofer a cedat prin toamna, nu am incercat sa aflu daca se mai poate repara)
- scaun pasager reglabil pe inaltime
- bancheta rabatabila asimetric (40/60)
- climatronic
- senzor ploaie
- senzor lumina cu aprindere automata a farurilor
- tempomat
- volan imbracat in piele + comenzi radio/iluminare, reglabil pe inaltime si adancime
- cotiera fata si spate
- geamuri electrice fata si spate
- oglinzi laterale electrice si incalzite
- oglinda retrovizoare electro-heliomata
- rulou de protectie solara pentru luneta
- pachet drumuri grele (garda la sol marita, elemente de protectie suplimentare pt articulatii si scut motor metalic)
- jante aliaj 16" (cele originale) in stare decenta (doar mici zgarieturi pe unele). Suplimentar si anvelopele de iarna. Vara bridgestone touranza er300, iarna nokian..., toate 205/55/r16. Uzura ok, toate mai merg cel putin un sezon sau 2, functie de rulajul anual.
- roata de rezerva de dimensiune normala
- plase pentru bagaje in portbagaj
- carlig de remorcare detasabil cu adaptor (original). Am tractat fie remorca+1 motocicleta , fie remorca+1 barca usoara (150 kg).

In functie de preferinte, masina se poate revopsi , complet sau partial (ciupituri de pietre pe bara fata, zgarieturi superficiale in lac, prag stanga usor infundat datorita unei borduri neobisnuit de inalta), implicatiile financiare se discuta in functie de preferinta cumparatorului.

La 188.000 km s-a rupt cureaua de distributie (distributia a fost inlocuita la intervalul din manualul de service). Toate supapele au fost inlocuite preventiv, si 2 tacheti rupti, garnitura chiulasa, etc. Tot ce era de bun simt. Deoarece, desi nu s-a vazut nimic la verificare, chiuloara a fost fisurata, la mai putin de 2000 km s-a dus turbo din cauza pierderii proprietatii uleiului (antigel in lulei, dar nu se vedea nimic pe ulei sau pe joja).S-a inlocuit turbo, piesa originala noua (garett) si chiulasa de la dezmembrari, de la o octavie cu 90.000 km.
Demonstrabil cu facturi (aprox 5000 lei turbo, cam 7500 lei deranjul cu distributia, 4000 lei chiulasa, toate preturile includ si manopera). chiulasa inca este in garantie. Nu am mai avut probleme dupa reparatie.

Amortizoarele spate inlocuite prin toamna.

Vizionare si proba in Bucuresti, e o masina fara probleme si in stare buna. Rulajul a fost aproximativ 2/3 extraurban, 1/3 bucuresti. Nu taxi, nu km dati inapoi.

Pret in zona 5200 euro cu revopsire doar partiala. Am terminat leasing-ul in 2012 si am trecut-o pe numele meu, nu mai stiu daca e platita sau nu taxa de prima inmatriculare (s-a platit ceva taxa de poluare in jur de 500 euro la prima inmatriculare in 2007), cred ca se poate verifica usor.

Contact aici, pe mail sorin.stroe@yahoo.com sau 0730.800.294

georgeborza
veteran
veteran

Re: skoda octavia 2007, 5200 euro

Mesaj de georgeborza » 12 Mar 2015, 11:36

cati rulmenti are?........xcip?........ceva........

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 16 Mar 2015, 20:55

georgeborza scrie:cati rulmenti are?........xcip?........ceva........

De ce...vrei sa schimbi citronul CI4, cu ceva full metal????

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 17 Mar 2015, 11:00

Are cel putin 15 rulmenti si loc de inca 10-20. Este full metal pe parti cu bari de zaion, angrenaje metal de forta. A anuns si pe plaje, magseal super sw. Carlig de remorcare offset, 100/0, pentru pescari capitali si barci ultra jdm.

Scrie răspuns