Rulmenti fata Opel Frontera

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Rulmenti fata Opel Frontera

Mesaj de grey-wolf » 22 Dec 2011, 13:35

Vind rulmenti de fata pentru frontera sport 2000 i din 1993 . nu imi mai sunt necesari pt ca am vindut masina .
2 seturi noi noute .
setul pentru o roata contine 2 rulmenti si un semering .
cod rulmenti : TO-269
: TO-268
cod semering NJ947 si M8 092712 ( N si M8 nu stiu daca e corect din pacate vederea nu ma ajuta prea bine )

un set este sigilat al doilea a fost desfacut pentru poze ( nereusite . daca cineva doreste ma pot stradui mai mult )
seturile sunt OPTIMAL KG HAAR/ GERMANY

pret 100 lei per set

se potrivesc conform etichetei pe urmatoarele

isuzu 1984/03 -> 1991/12
opel 1991/08 ->
vauxhall 1990/06 -> 1994/08

nimicuri gratuite
invelitoare roata rezerva ( nu e in cea mai buna stare e cam uscata dar merge )
capace proectoare dreptunghiulare (originale cu inscriptie frontera )
2 bride punte spate noi fara gram de rugina ( nu stiu exact denumirea dar fixeaza foile de arc de punte )

daca mai continui cu curatenia si mai gasesc mai adaug
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 22 Dec 2011, 14:41

cu cat ai dat masina? cred ca imi trebuie mie rulmentii dar nu sunt sigur inca.masina e in germania inca si astept sa vina primavara si o aduc in romania sa ii fac o revizie completa pe fata.pe spate e gata deja.si a mea tot din 93 este
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Dec 2011, 18:37

am dat-o de mult si nu mai are relevanta la preturile actuale .

chestiile care le am pus aicea sunt ce am mai gasit in urma curateniei de iarna . ma incurca si vreau sa scap de ele . daca trebuie cuiva bine daca nu nu . singuri pe care nu i arunc sunt rulmentii pe care am dat o gluga de bani la vremea respectiva (300 lei per set ) si nu am mai apucat sa i montez iar clientul nu a dorit sa i achizitioneze odata cu masina .

sa o stapinesti sanatos si sa fi multumit de ea . eu si acum o regret pe a mea :cry: . a fost masina sufletului meu . Soarta !

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 22 Dec 2011, 23:03

la mine stanga fata ar trebui schimbat nu e problema mare deocamdata treece iarna.o sa ma interesez cat costa actual in magazin si eventual o sa intru in contact.cum am mai scris mai sus abia la primavara o ridic pe cric.e o masina rezistenta daca e bine intretinuta.e a 3 la mine.prima a fost calarita la greu mi-am luat teapa cu ea.a doua am luat-o in speranta ca din 2 fac una si am ajuns sa le vand ca nu am mai avut nici timp nici chef.asta a 3 e luata direct din germania de la ingolstadt, un singur proprietar a avut 87k km garantati, motorul beton,din pacate datorita vechimii si intretinerii precare multa rugina.am scos ce am putut.oricum arata mult mai beton decat am luat-o.nu o folosesc intens ci doar la pescuit si asta foarte rar si mai car diferite chestii pt casa cu ea.sau cel putin caram.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Dec 2011, 16:40

mai sunt doar rulmentii , restul sa dat .

Scrie răspuns