O rugaminte!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
O rugaminte!
Salut.
Vreau sa va rog sa ma ajutati intr-o problema !
Daca stie cineva o ferma piscicola , in tara, care vinde crap mai mare de 3 kg /buc. as fi foarte recunoscator pentru un nume,contact,tel,etc. Cantitatea estimata pentru a fi achizitionata ,de la caz la caz , este de cca 3000 kg. Crapul este necesar unei populari private . Eventualele relatii va rog sa le dati pe privat ca sa nu aducem prejudicii fermelor piscicole.
Va multumesc.Stima.
Vreau sa va rog sa ma ajutati intr-o problema !
Daca stie cineva o ferma piscicola , in tara, care vinde crap mai mare de 3 kg /buc. as fi foarte recunoscator pentru un nume,contact,tel,etc. Cantitatea estimata pentru a fi achizitionata ,de la caz la caz , este de cca 3000 kg. Crapul este necesar unei populari private . Eventualele relatii va rog sa le dati pe privat ca sa nu aducem prejudicii fermelor piscicole.
Va multumesc.Stima.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Re: O rugaminte!
Mi se sopteste in casca ca cica ar fii mai bine de la colegii maghiari de dincolo de granita : ieftin si bun.
Cica pe seara poate si ceva date contact.
Cica pe seara poate si ceva date contact.
Receptie! Prezinta interes ...Desi preferam sa ramana banii acasa
Ca norocul ca nu-s a mei! 

Vezi ca Sakalu, din zona voastra are. Tocmai a postat un anunt cu vanzare crapi intre 5-8 kg la 25 lei kg. Personal mi se pare un pret bun. Cred ca Eugen tot la anuntul asta se refera...
Multumesc frumos!Nu ma ocoliti cand aveti drum prin Aiud! 

las bre ca daca nu te dai cu crapii definitiv, promit sa nu te ocolesc
sa si vrei si tot nu scapi
sa si vrei si tot nu scapi

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Aloooo colegu , era vorba de baietii care mi-au furnizat relatiile solicitate!
Ia uite la el cum s-a lipit ...
Bine mah ,hai fie , invitatia este valabila si pentru ...prieteni! Da mah , sa veniti naibi pe rand ca se gata vinul la Ciumbrud!
Multumesc pentru gazduire.Acest topic se poate inchide (repede pana nu mai apare vreun insetat!
).

Bine mah ,hai fie , invitatia este valabila si pentru ...prieteni! Da mah , sa veniti naibi pe rand ca se gata vinul la Ciumbrud!

Multumesc pentru gazduire.Acest topic se poate inchide (repede pana nu mai apare vreun insetat!

Acolo sunt viile colegu...Sat apartinator...