Navigatie hibrida Pioneer AVIC-F500BT(cu harti 2011)

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Navigatie hibrida Pioneer AVIC-F500BT(cu harti 2011)

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 08 Sep 2011, 11:47

https://picasaweb.google.com/1178378765 ... AVICF500BT#

Unitatea are format 2 DIN (Slim) ceea ce permite montarea acesteia in suportul de parbriz inclus sau montarea in interiorul bordului, in locul unitatii audio-video originale.
Principalele caracteristici:

-Ecran tactil (touchscreen), diagonala 5.8 inch, high resolution, format imagine 16:9.
-Compatibil: Track, MP.3, WMA, WAV, iTunes, AAC, MPEG4, AVI, Div.X, etc.
-Memorie interna 2 GB, slot USB, slot SD-Card, intrari si iesiri AUX, microfon si difuzor incorporate.
-Ghidare vocala si text, compatibila cu 20 limbi europene: Croata, Ceha, Daneza, Engleza, Finlandeza, Flamanda, Franceza, Germana, Greaca, Italiana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Olandeza, ROMANA, Rusa, Spaniola, Suedeza, Turca, Ungara.
-Harti instalate pentru 33 tari europene. Sistemul de operare este de tip Win CE 6.5, ceea ce face compatibila utilizarea softurilor de navigatie I-GO, pentru cei care doresc acest lucru.
-Bluetooth, prin care se pot efectua transferuri de date, sau se poate conecta telefonul mobil la sistem prin functia de car-kit.

Are instalat ultima versiune a hartilor IGO TopMap din iulie 2011 cu detaliere la numar de strada si numar de casa!Aceasta harta este recunoscuta ca fiind cea mai detaliata si performanta existenta la ora actuala pe piata.Atentie,aparatele existente spre vanzare au toate,fara exceptie,instalat softul si hartile din fabrica vechi de prin 2008 care abia gasesc Romania :evil: Doar update-ul hartilor costa 900ron!
Aparatul l-am folosit la cateva curse de Anglia si Elvetia dar vand si masina curand si nu imi mai este de folos.Vine insotit doar de suportul de parbriz si incarcator ,celelalte fara importanta le-am lasat in UK!

Pret 800 ron(nou costa in tara 1000euro!)dati search pe Google ptr. detalii suplimentare

Va stau la dispozitie!MP ,0732.35.0001 sau hayabusa_cosmin@yahoo.com

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 08 Sep 2011, 14:55

Navigatia s-a dat!am instalat-o deja pe masina unui prieten al unui coleg de forum de aici din oras!

peste cateva zile voi primi una identica,iar daca cineva mai este interesat sa dea un telefon :D cu precizarea ca va avea intaietate colegul A... cu care am mai colaborat si este un domn!

Mulumesc ptr. gazduire!Rog frumos un moderator sa inchida topicul!

Scrie răspuns