Mercedes C200K

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Sep 2007, 21:29

Puiu.BZ scrie:la Murghiol am iesit cu el de unde multe SUV-uri nu au reusit sa iasa in ziua respectiva :lol:

Sa nu te shucari da' nu te cred...SUVU-i suv mai frate, da-o-ncolo de gogoasa...nu zic Doamne fereste ca si pasache trage de rupe, dar tot joasa e....
Leba neica....tocmai pusei un Twingo la vanzare....te gusta or no te gusta?
TUCSON??? Sounds good? 17000 Euroi, 43000 km....top offer!
frate,nu ma supar si crezi ce vrei,
dar anul trecut la Murghiol in data de 03-04septembrie,nu mai stiu exact,am fost doar trei masini care am iesit din padure pe dig pana la sosea
doua Subaru Forester si un Passat.
e drept si trebuie sa recunosc ca cei cu Foresterul se duceau fara probleme,noi mai incet si cred ca daca nu ne arata cineva pe unde sa o luam,nu ieseam pana la urma,dar au mai fost multi cu SUV uri din astea de oras care au ramas ca fraierii in namol.
degeaba ai masina,daca nu stii sa mergi cu ea :wink:
namolul a curs din masina pana la Tulcea unde am spalato,dar si dupa aia tot a mai sarit cate o lespede de namol de pe sub ea :lol:

Leba,scuza-ma de offtopic,
mai ales ca te si vad sarind ca ars vazand mailul de raspuns de la forum :lol: :oops:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 03 Oct 2007, 23:03

Depinde si de sofer, am vazut soferici in Land Cruiser si Defender care s-au impotmolit... :headbash:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Ian 2008, 14:14

Dragos Cretu scrie:Depinde si de sofer, am vazut soferici in Land Cruiser si Defender care s-au impotmolit... :headbash:
clar asa e.
de rev. pe Tihutza, iesirea dintr-o curte numai gheata, panta vreo 8-10 grade.
io cu papuc 4WD (asta e SUV, nu? :lol: ) ies instant.
altu cu Partner iese usurel da iese.
altu cu Avensis iese bine de tot cu controlul tractiunii (admirabil).
si vine unu cu Golan break si vrea sa iasa, nu poate. hai la impins, eram pe partea lui, zic: las-o frate la relanti ca iese, eram vreo 6 la impins.
hi,hi...cand i-a ars vreo 5 mii si ceva de ture am crezut ca sar pistoanele prin capota. :shock: :roll:
urmarea: s-a suit altu si a iesit sub 1500 ture, impins usurel, ashea... :wink:

apoi la iesirea de la Sarulesti as'toamna iar s-a vazut clar ca daca tragi ca turbatu de masina nu faci nici o banza. :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

puland
utilizator constant
utilizator constant

Vand Subaru Forester 6500 negociabil

Mesaj de puland » 05 Ian 2012, 06:17

Scrie răspuns