iPhone 5s, space grey (negru), 16gb, nou

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aditud
senior
senior

iPhone 5s, space grey (negru), 16gb, nou

Mesaj de aditud » 13 Sep 2014, 17:10

Cumparat luni, pe 8 septembrie, 2014 (data de pe chitantza e pe sistem USA, adica luna/zi/an). Nu mai e sigilat pentru ca a trebuit sa-l activez ca sa primesc discount de la carrier (AT&T). Are inca tzipla originala pe spate, iar pe display i-am pus un ecran de protectie. Il pot trimite la Otopeni peste 2 saptamani. Costa 620USD, vine cu tot ce se vede in cutia originala:

http://s1126.photobucket.com/user/aditu ... t=3&page=1

N-are zgarieturi sau defecte de niciun fel, cosmetice sau de functionare. Era sigilat luni, cand a fost desfacut la magazin in fatza mea. Se poate ridica in Bucuresti in persoana peste doua saptamani. Pentru provincie, numai cu plata in avans (Western Union, costul de transfer de 10USD inclus in pretz).

De ce-l dau?! M-a convins cineva ca Samsung Galaxy S5, fiind waterproof, e mai bun pentru pescari ca mine, care mai cad in apa din cand in cand hoinarind prin paraie dupa pastrav :). Deci, atentize, niciun model de iPhone nu e waterproof!

aditud
senior
senior

Re: iPhone 5s, space grey (negru), 16gb, nou

Mesaj de aditud » 13 Sep 2014, 17:16

Am uitat ceva important: telefonul vine "unlocked", adica poate fi folosit pe orice retea GSM prin simpla introducere a cardului SIM.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 14 Sep 2014, 16:28

Mi s-a atras atentzia ca se gaseste cu 585USD pe Ebay Europe.

Deci, 580USD e noul pretz. Telefonul poate fi vazut si verificat in persoana in Bucuresti, apoi plata facuta la Western Union (comision responsabilitatea cumparatorului).

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 17 Sep 2014, 03:48

Telefonul s-a vandut. Topicul se poate inchide. Merci!

Scrie răspuns