GPS WAYTEQ X960BT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
GPS WAYTEQ X960BT
Salutare!
Am in 'dotare', de vreo 2 ani, un GPS WAYTEQ X960BT (www.wayteq.ro pt. detalii), pe care insa l-am exploatat de doar vreo 4 - 5 ori, si asta prin Bucuresti, unde chiar ai nevoie de un aparat de ghidare, cand nu stapanesti situatiunea.
Arata ca nou, evident, se gaseste in cutia originala, in stare impecabila. Hartile, in numar de vreo 40, ar trebui updatate, dar face treaba buna si-asa.
L-as vinde cu 250 de lei, pret in care intra si transportul.
Interes, or nema interes?
Am in 'dotare', de vreo 2 ani, un GPS WAYTEQ X960BT (www.wayteq.ro pt. detalii), pe care insa l-am exploatat de doar vreo 4 - 5 ori, si asta prin Bucuresti, unde chiar ai nevoie de un aparat de ghidare, cand nu stapanesti situatiunea.
Arata ca nou, evident, se gaseste in cutia originala, in stare impecabila. Hartile, in numar de vreo 40, ar trebui updatate, dar face treaba buna si-asa.
L-as vinde cu 250 de lei, pret in care intra si transportul.
Interes, or nema interes?
Re: GPS WAYTEQ X960BT
240 lei, transport gratuit.
230, transport asigurat. Rog amatorii de "chiftele" sa se abtina.
GPS-ul este de vanzare la pretul AFISAT sau eventual diverse schimburi practice si mai ales UTILE.
GPS-ul este de vanzare la pretul AFISAT sau eventual diverse schimburi practice si mai ales UTILE.
Update la 225 lei! Transport inclus. Detalii pe www.wayteq.ro.
-
- utilizator nou
Salut , ma intereseaza gps ul l-ai cumparat din magazin? are meniul in limba romana ? ce harti are in memorie?
Salutare.
E cumparat din magazin, de la MDCI Computers Resita (www.mdci.ro), Daniel, patronul, e o cunostinta de-a mea.
Are o gramada de tari, circa 40, iar de meniu, spre regretul meu, nu stiu sa-ti zic ACUM daca e sau nu in romaneste, dar pot sa confirm deseara. In rest, e absolut ca nou, m-am folosit de el doar de cateva ori.
Cele bune.
E cumparat din magazin, de la MDCI Computers Resita (www.mdci.ro), Daniel, patronul, e o cunostinta de-a mea.
Are o gramada de tari, circa 40, iar de meniu, spre regretul meu, nu stiu sa-ti zic ACUM daca e sau nu in romaneste, dar pot sa confirm deseara. In rest, e absolut ca nou, m-am folosit de el doar de cateva ori.
Cele bune.
-
- utilizator nou
Ma intereseaza sa ai CD-ul pentru harti,sa stiu daca are 4GB si sa aiba meniul in limba romana, eu sunt din Bucuresti, si sper sa mai lasi putin la pret.(200ron?)
cu pretul nu e problema. cu memoria nu e problema, sun 4 GB, la locul lor. nu mai tin minte daca a avut CD. verific acum meniul. este in lb. romana.
Eu marti sunt in Bucuresti. Iti aduc aparatul, asa cum ti l-am descris.
Cele bune.
Eu marti sunt in Bucuresti. Iti aduc aparatul, asa cum ti l-am descris.
Cele bune.
-
- utilizator nou
Te astept marti cu aparatul. tel 0734527790
Salut ,
mai e de vanzare aparatul ?
mai e de vanzare aparatul ?