CEAS QUECHUA W700 GEONAUTE
Pe scurt: arat? altimetru, barometru, busola, termometru.
Condi?ii de testare: mai multe luni arat? folosite pentru schi touring, ciclism montan, ciclism, drume?ii, snorkeling.
Analiza: Unul dintre primele caracteristici ale acestui ceas este u?urin?a de utilizare. Utilizarea este complet intuitiv ?i se poate face f?r? a citi manualul. In aceasta este în mod clar superioar? altor ceasuri Alti care le-am testat deja. U?or de utilizat, care nu rima deloc cu num?r limitat de func?ii. Dimpotriv?, acest altimetru ceas ofer? o mul?ime de informa?ii ?i este extrem de complet. Tablourile de bord de drumetii de ghidare (la înregistrarea la plimbare) sunt configurabile, pute?i afi?a valorile pe care dori?i pe 3 ecrane cu o valoare de dou? pentru fiecare ecran. Valori a alege de la: altitudine, altitudine cumulativ? maxim? pozitiv cumulat negativ,, altitudinea minim?, timp de r?s?rit, timp apus, timp, rata de urcare, coborâre rata, rata maxim? de urcare, rata maxim? de coborâre, rata medie coborâre, viteza medie de urcare, diferenta de altitudine, temperatura, temperatura minim?, temperatura maxima, altitudine r?mas, durata de înregistrare, busola ... Oricum, v-am spus c? acest lucru a fost Alti foarte cuprinz?toare în datele se poate afi?a.
Inregistrarile sunt disponibile în timpul înregistr?rii ?i dup?. S-ar putea fi de pân? la 10 de înregistr?ri diferite ?i 100 de ore. Acestea sunt disponibile prin intermediul meniului de date. Fiecare este numerotat ?i legat? de o dat?. În timpul consult?rii de fiecare dintre ele, vom vedea graficul de drumetii profil, timpul petrecut peste ?inta, altitudinea a cristalinului, déniv +, déniv-, viteza maxim? reducerea viteza maxim? de urcare, rata medie ascensiune, rata medie de coborâre, durata total? a înregistr?rii, ora de începere, ora de terminare, altitudine max, mini altitudine . Deci, din nou, un num?r foarte satisf?c?tor de valori colectate. Temperaturile maxime, medii ?i minime poate fi, probabil, nu regreta fi salvate în registru.
Cureaua de plastic este un pic rigid. Un pic mai mult? flexibilitate ar fi fost frumos. Se pare relativ puternic ?i durabil, chiar dac? acesta a f?cut un semn în timpul utiliz?rii ini?iale a ceasului.
Locuin?e: volumul de locuin?e este relativ con?inut. Butoanele sunt usor de folosit chiar si cu manusi de asemenea mari. Carcasa este din plastic, cu excep?ia capacul din spate este din otel inoxidabil. El a de?urubat cu o moned?, schimba?i bateria se poate face la domiciliu.Anun?ul recomand? publicului s? se schimbe bateriile în magazin pentru a limita riscul de a deteriora inelul ?i compromite sigiliul.
Func?ii:
Altimetru. F?r? a începe înregistrarea, pute?i avea deja unele informa?ii Alti mod. A?a c? am altitudine (precizie de metri), rata de urcare (pozitive sau negative) în m / h ?i timp. Rata de urcare este la curent cu reactivitatea de ordinul a un minut.
Barometru: presiune la nivelul marii are sens doar dac? ?ti?i altitudinea ?i a fost actualizat .. Ecranul barometru ofer?, de asemenea temperatur? ?i barometrice tendin??, toamna, cre?terea sau stabilitatea. Ar fi fost frumos pentru a vedea graficul de presiune ca Suunto Core de exemplu.
Compass: grad de precizie ofer? o valoare numeric? în grad ?i o vedere cu punctele cardinale (S, SSW, SW ...)
Ora: Afi?eaz? ora, secunde, data de r?s?rit ?i apus de soare (. Pentru locul umplut la configura?ia unele orase din Franta, de exemplu)
Imbunatatiri: nu franceze, toate meniurile sunt în limba englez?. Nu cronometre (ie?iri numai înregistrate sunt programate cu o scar? de timp în secunde, dar nu exist? nici cronometru obi?nuit cu milisecunde), nr num?r?toarea invers?. Mai mult de 3 vizualiz?ri configurabile ar fi bine, sau cam asa ceva 3 domenii în loc de 2 sau mai pu?in. Temperaturile de depozitare Max, minime ?i medii în eviden?ele. Vezi modului barometru grafic presiune.
Rezistenta la apa: am folosit o snorkeling, am declan?at butoanele sub ap? (de obicei, ceasuri, nu-mi place c?), nimic de raportat. Sigiliul arata bine. Este dat s? fie impermeabil la 50m, care este bun.
Baterie: CR2032 buton baterie (acumulator adesea folosite pentru acest tip de produs).
Actualizare Fall 2013: august 2013 Eu folosesc acest ceas pentru un an ?i jum?tate, apare indicatorul "baterie desc?rcat?". Am schimba bateria (nu sigiliu de cauciuc în carcas?, dar ...), ceasul pare s? func?ioneze, dar câteva ore, ea începe s? afi?eze valori (temperatur? ?i altitudine) deliranta, apoi a doua zi se stinge complet. Incerc cu un alt acumulator nou. Nimic nu va func?iona, nu se aprinde:-(.. Ne a?tept?m de la quechua o alt? copie a vedea, precum ?i informa?ii suplimentare despre baterie schimba Anun?ul spune: "Pentru a schimba bateria: contacta?i magazinul de unde a?i achizi?ionat produsul. Va schimba le risca?i deteriorarea sigiliului ?i afecta impermeabil ... ", dar cu siguran?? nu exist? nici un sigiliu. ..
Concluzie: Am aprecia u?urin?a de utilizare a ceasului ?i num?rul mare de informa?ii ?i configurabilitate disponibile ecrane în modul de înregistrare. Dificultatea de a g?si vina real, cu acest ceas altimetru. Mai ales la acest punct de pre?. Quechua a fost puternic.
Plus o baterie CR 2032 de rezerva!
PRET 349RON!
Relatii in privat sau la 0766282908 si 0721938683.
Marius.
Poze:
http://s1379.photobucket.com/user/arame ... %20Quechua
Ceas Ouechua 700W Geonaute
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- Chinaman
- veteran

Re: Ceas Ouechua 700W Geonaute
S-a vandut!
Am uitat sa inchid anuntul!
Multumesc de intelegere!
Am uitat sa inchid anuntul!