Cumpar un CD (sau programul pe stick) cu Harta Romaniei si Full Europa Navigatie GPS compatibila cu :
CarTrek 600 care zice ca are :
- CPU: Centrality Atlas II 324MHz
- GPS Receiver: Built-in Atlas II
- Internal Memory: 64MB SDRAM
0730 8888 17
CD Navigatie GPS Harta Romaniei si Full Europa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- bau.bau
- utilizator constant
Re: CD Navigatie GPS Harta Romaniei si Full Europa
Arunca o privire aici si poate o rezolvi. Cred ca-ti poti pune singur fisierele si hartile de care ai nevoie fara sa-ti umbli in buget.
http://gpszone.ro/forum/viewthread.php?thread_id=652
http://gpszone.ro/forum/viewthread.php?thread_id=652
elev pescar
- bau.bau
- utilizator constant
Ce chestie, n-am putut edita mesajul dupa numai 4min. Vroiam sa-ti spun ca-l poti trimite la mine pentru cateva zile daca ai incredere si am sa incerc sa te ajut, sa instalam igo-ul sau vedem noi ce suporta, dar cu conditia sa ai si sd card la el, si totul gratis fara nici un favor. Poate nu-mi prind urechile in skinuri, poiuri sau mapsuri 

elev pescar
Multam de informatii si disponibilitate. Mentionez ca pe langa memoria aia interna mica , am la el si un card de 2 Gb si ar trebui sa incapa pe el destula informatie ma gandesc. Daca nu , am impresia ca scrie pe cutie ca suporta pana la 4 Gb si o sa iau alt card , e ieftin , vreo 20-30 de lei unul.bau.bau scrie:Ce chestie, n-am putut edita mesajul dupa numai 4min. Vroiam sa-ti spun ca-l poti trimite la mine pentru cateva zile daca ai incredere si am sa incerc sa te ajut, sa instalam igo-ul sau vedem noi ce suporta, dar cu conditia sa ai si sd card la el, si totul gratis fara nici un favor. Poate nu-mi prind urechile in skinuri, poiuri sau mapsuri
Am sa stau deseara sa-l buchisesc si daca nu-mi iese o sa ti-l trimit pe posta sa-ti bagi tu nasul in el , cred ca ai mai multa experienta la asa ceva.
Mentionez ca are pe el doar harta Austriei , Germanisi si Olandei si atat ...
Multam si vorbim !