CAUT ANVELOPĂ "MICHELIN"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
CAUT ANVELOPĂ "MICHELIN"
CUMPĂR ANVELOPĂ MICHELIN PENTRU LOGAN, 185/65/15, 88T, MODEL "ENERGY" (NU "ENERGY SAVER"), NOUĂ.
EVENTUAL POATE ARE CINEVA O REZERVĂ LA MAŞINĂ, CARE NU-I FOLOSEŞTE.
ELIAN, 0751244517 (SAU LĂSAŢI DVS. NR. PT. A VĂ SUNA EU)
EVENTUAL POATE ARE CINEVA O REZERVĂ LA MAŞINĂ, CARE NU-I FOLOSEŞTE.
ELIAN, 0751244517 (SAU LĂSAŢI DVS. NR. PT. A VĂ SUNA EU)
Re: CAUT ANVELOPĂ "MICHELIN"
Am omis să specific: caut anvelopă de vară!
Ofer gratis o anvelopa folosita de acelasi tip.
Chiar nimeni ...?
Imi mai trebuie una pt ca am apucat acum vreo 3 ani sa cumpar 2 cauciucuri noi si acum nu se mai gasesc modelul "Energy" (sau poate imi indica cineva de unde as putea lua). Cu rezerva mea as avea 3 "energy" si mi-ar mai trebui unul! Stiu ca modelele Logan erau echipate cu Michelin sau Kormoran si de aceea e foarte probabil sa aiba cineva o rezerva noua Michelin Energhy 185/65/15 88T.
Imi mai trebuie una pt ca am apucat acum vreo 3 ani sa cumpar 2 cauciucuri noi si acum nu se mai gasesc modelul "Energy" (sau poate imi indica cineva de unde as putea lua). Cu rezerva mea as avea 3 "energy" si mi-ar mai trebui unul! Stiu ca modelele Logan erau echipate cu Michelin sau Kormoran si de aceea e foarte probabil sa aiba cineva o rezerva noua Michelin Energhy 185/65/15 88T.
De preferat cineva din Tr. Severin sau Mehedinti.

Dupa cum am mentionat mai sus, eu am apucat sa-mi cumpar 2 cauciucuri noi acum ceva vreme (tot Energy) si acum imi mai trebuie unul singur si nu gasesc in comert.
Este imposibil sa nu aiba cineva o rezerva noua Michelin Energy 88T 185/65/15, pt ca Loganurile erau echipate cu asa ceva sau cu Kormoranuri!

Ofer gratis 2 anvelope uzate de acelasi tip, care pot fi utilizate ca rezerva ani buni, fara probleme!
Se poate inchide, multumesc.