BRICHETA ZIPPO ORIGINALA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
BRICHETA ZIPPO ORIGINALA
de vanzare bricheta zippo originala, made in usa, cu cutie originala, noua, nefolosita, aliaj metal care nu se deterioreaza in timp - pret 65 ron
- MARIUS POPA
- veteran
Re: BRICHETA ZIPPO ORIGINALA
Poze.....

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- veteran
O poza.....
-
- utilizator constant
UP
transport gratuit.
transport gratuit.
Poti pune macar o poza? Sau macar sa trimiti pe mail?
Until next time....Tight Lines!
- MARIUS POPA
- veteran
Asta i-am spusu si eu, sansele cresc, ochi vad, si aopoi analizeaza
...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
pe cine intereseaza , poate sa ceara poze...
daca pun poze.... nu as face fata cererilor
stima.
daca pun poze.... nu as face fata cererilor

stima.
da un alt utilizator creat doar pentru vinzari .michelle1980 scrie:pe cine intereseaza , poate sa ceara poze...
daca pun poze.... nu as face fata cererilor![]()
stima.
ceva despre pescuit ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator constant
buna,
se poate vedea cand am creat contul pe site, de urmarit discutiile le urmaresc de ceva vreme...
sunt incepator intr-ale pescuitului cu artificiale la rapitori dar vreau sa incep din acest sezon, asa ca nu cred ca are rost sa-mi dau cu parerea despre acest lucru...deocamdata. oricum la anunturile mele sunt dispus sa fac schimburi cu articole pescuit rapitori.
pentru vanzari articole sunt alt siteuri, nu are rost sa dau nume...
daca anunturile mele incurca pe cineva , imi cer scuze.
oricum nu mi se pare corect sa ne dam cu parerea despre anumite chestii sau anumite persoane despre care habar nu avem nimic, e ca si cum as incepe eu acum sa zic vrute si nevrute despre pescuitul cu artificiale la rapitori, NU STIU deci NU ZIC.
aproape era sa uit ca suntem in Romania
, multumesc pentru ajutor.
respect.
se poate vedea cand am creat contul pe site, de urmarit discutiile le urmaresc de ceva vreme...
sunt incepator intr-ale pescuitului cu artificiale la rapitori dar vreau sa incep din acest sezon, asa ca nu cred ca are rost sa-mi dau cu parerea despre acest lucru...deocamdata. oricum la anunturile mele sunt dispus sa fac schimburi cu articole pescuit rapitori.
pentru vanzari articole sunt alt siteuri, nu are rost sa dau nume...
daca anunturile mele incurca pe cineva , imi cer scuze.
oricum nu mi se pare corect sa ne dam cu parerea despre anumite chestii sau anumite persoane despre care habar nu avem nimic, e ca si cum as incepe eu acum sa zic vrute si nevrute despre pescuitul cu artificiale la rapitori, NU STIU deci NU ZIC.
aproape era sa uit ca suntem in Romania

respect.
Salut
zici ca esti incepator , atunci poate ai ceva de intrebat nu direct ceva de vindut . asa cum ziceai pt vinzari sunt alte siteuri . din 16 postari toate sunt la vinzari . modul in care raspunzi unor oameni care au cerut poze nu se potriveste cu cuvintele care iti incheie mesajele ,, stima " , respect " ( in viziunea mea )
stai linistit ca nu ma incurci cu nimic . nici eu nu ma obosesc sa te incurc !
zici ca esti incepator , atunci poate ai ceva de intrebat nu direct ceva de vindut . asa cum ziceai pt vinzari sunt alte siteuri . din 16 postari toate sunt la vinzari . modul in care raspunzi unor oameni care au cerut poze nu se potriveste cu cuvintele care iti incheie mesajele ,, stima " , respect " ( in viziunea mea )
stai linistit ca nu ma incurci cu nimic . nici eu nu ma obosesc sa te incurc !
cu multa placeremichelle1980 scrie: aproape era sa uit ca suntem in Romania, multumesc pentru ajutor.
respect.
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !