yozuri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vobler
Imi poate da cineva din cei ce au facut " stoc " cu acest model 1 buc. sau la schimb cu SCRS sau P, pentru cunoscatori, caci pe acestea le-am luat pe toate anul trecut? Multumesc. Iar ptr. acei useri care au gasit alte voblere cu calitati mai bune sau mai " prinzatoare " puteti posta acele modele ca doar peste este pe rauri si nu o sa se termine daca dezvaluiti aceste mici secrete. Si ca sa incepem sa fim mai deschisi eu am prins avat cu Xcalibur 50 chrome blue si chrome black. Se pot vedea pe Bass Pro ptr. cine este interesat. Numai bine.
da, de ala vorbeste
dar sincer nu cred ca vreun avat dement sa sara pe voblerul ala, poate sa fuga de el, da
stii ce zgomot face balaria aia??
eu l-am luat cu gandul la somn, da sigur fug draqu toti pestii de el
recuperat in apa la o distanta de 2-3m de mal si o adancime de maxim 40-50cm se aude de zici ca este motocicleta
@fflorin
stiai ca voblerele se vopsesc??
ai vobleru, ai vibratia, dar nu ai culoarea??
dar sincer nu cred ca vreun avat dement sa sara pe voblerul ala, poate sa fuga de el, da
stii ce zgomot face balaria aia??
recuperat in apa la o distanta de 2-3m de mal si o adancime de maxim 40-50cm se aude de zici ca este motocicleta

@fflorin

- Mugurstefan
- veteran
adiwolf scrie: stii ce zgomot face balaria aia??
recuperat in apa la o distanta de 2-3m de mal si o adancime de maxim 40-50cm se aude de zici ca este motocicleta![]()
@fflorin

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
vobler
Salut. Da acela este voblerul si este adevarat ca are o vibratie puternica dar atunci cand sub baraj curge apa ca nebuna este o nebunie sa-l joci din aval spre amonte si crede-ma ca am luat avat cu el si inca un vobler cu rezultate este thrill-ul de la Salmo ( cel mic ). Referitor la sugestia lui Adiwolf atunci cand ai SCRS,Psi SLS cateva zeci poti incerca macar un schimb daca nu iese o sa adopt si aceasta varianta mai ales ca DADDY are culorile necesare. Numai bine.