YO ZURI: gume si cateva voblere de vanzare...
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
peacok_bass
- utilizator constant

Re: YO ZURI: gume si cateva voblere de vanzare...
Culoarea portocaliu cu puncte negre nu mai e valabila....restul sunt (ca) in poza! 
-
peacok_bass
- utilizator constant

Asa cum se vede si pe pungile din poza, shad-urile sunt biodegradabile. Ce inseamna asta? Cel mai important lucru, ca nu sunt facute din plastisol, ci dintr-un material ce are gelatina si glycerol in compozitie. Daca adaugi mai mult glycerol, ies mai tari si viceversa. Asta am lamurit-o, adica nu sunt din PLASTISOL!
Cum facem cu nalucile bio tari, cu "zgarciurile"? Nu stiu cum procedati voi, dar eu nu mai astept sa se inmoaie de la sine in apa in timpul partidei, si trisez un pic inainte, adica le tin cateva secunde sub jet de apa calda, si se inmoaie rapid (si moi raman).
Explicatiile astea le-am dat pentru cei ce nu au pescuit astfel de naluci, ba chiar e cineva de pe forum ce le credea chiar expirate
!
Toate informatiile ce le-am postat sunt publice, da-ti un search pe "maistrul goagal" si poate aflati mai multe! Poate chiar cate ceva despre eficienta lor , fiind impregnate cu feromoni si nu doar stropite la suprafata!
Hai fir intins ca e misto afara, am plecat pe balta!
Cum facem cu nalucile bio tari, cu "zgarciurile"? Nu stiu cum procedati voi, dar eu nu mai astept sa se inmoaie de la sine in apa in timpul partidei, si trisez un pic inainte, adica le tin cateva secunde sub jet de apa calda, si se inmoaie rapid (si moi raman).
Explicatiile astea le-am dat pentru cei ce nu au pescuit astfel de naluci, ba chiar e cineva de pe forum ce le credea chiar expirate
Toate informatiile ce le-am postat sunt publice, da-ti un search pe "maistrul goagal" si poate aflati mai multe! Poate chiar cate ceva despre eficienta lor , fiind impregnate cu feromoni si nu doar stropite la suprafata!
Hai fir intins ca e misto afara, am plecat pe balta!
-
peacok_bass
- utilizator constant

Pentru cele doua modele de voblere, pret special pana duminica: 39 lei/buc! 
-
peacok_bass
- utilizator constant

Voblere ramase: Yo Zuri Sashimi Jerkbait (F) 90 mm/10.5 g si Yo Zuri Edge Minnow (F) 95 mm/9.5g, cate doua buc.
Reducere finala de pret: 37 lei/buc la 2 comandate!
Cele cateva pungi de gume ramase le dau la pretul de 18 lei/ punga.
Cele cateva pungi de gume ramase le dau la pretul de 18 lei/ punga.
-
peacok_bass
- utilizator constant

Voblere ramase: Yo Zuri Sashimi Jerkbait (F) 90 mm/10.5 g si Yo Zuri Edge Minnow (F) 95 mm/9.5g, cate doua buc.
-
peacok_bass
- utilizator constant