Yamaha 2 cp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Am gasit modelul pana la urma si este intr-adevar in 2 timpi.
http://www.broadwaterboating.com.au/out ... rtable.php
Insa dupa poza chiar ca nu poti sa-ti dai seama.
http://www.broadwaterboating.com.au/out ... rtable.php
Insa dupa poza chiar ca nu poti sa-ti dai seama.

-
- veteran
Re: putere motor
Puiule, anul trecut cand vindeam eu o barca, te-ai bagat pe topicul meu sa anunti ca vinzi si tu o barca. Acum la fel. De ce dreaq, nu dai un up la anuntul tau in loc sa ii strici omului topicul?Puiu.BZ scrie: Daaaaaa....daca tot veni vorba....un SeaHawk II nou nu vrea nimeni? Ieftin ca braga.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Re: putere motor
[quote="Adrian SB"][quote="Puiu.BZ"] Daaaaaa....daca tot veni vorba....un SeaHawk II nou nu vrea nimeni? Ieftin ca braga.[/quote]
Puiule, anul trecut cand vindeam eu o barca, te-ai bagat pe topicul meu sa anunti ca vinzi si tu o barca. Acum la fel. De ce dreaq, nu dai un up la anuntul tau in loc sa ii strici omului topicul?[/quote]
Se vede treaba ca nu ai simtul umorului la fel de dezvoltat ca al meu. Asta nu te scuteste sub nici o forma sa fii putin mai politicos. IN fond, nu ai scuza nici ca te-ai bagat aici ca musca. Poate fi si in lapte, sau poate nu. Ne cunoastem doar din "scrieri" pe acest site OK, dar postarea aici necesita mult mai multa decenta decat comportamentul clasic de maidan.
Da, SeaHawk-ul asta este al unui bun mic de-al meu. Le-am luat impreuna si acum s-a hotarat si el sa-l vanda, din motivele expuse pe undeva pe aici.
Daca te intereseaza, vino cu un comment pertinent. Daca nu, please behave!
Puiule, anul trecut cand vindeam eu o barca, te-ai bagat pe topicul meu sa anunti ca vinzi si tu o barca. Acum la fel. De ce dreaq, nu dai un up la anuntul tau in loc sa ii strici omului topicul?[/quote]
Se vede treaba ca nu ai simtul umorului la fel de dezvoltat ca al meu. Asta nu te scuteste sub nici o forma sa fii putin mai politicos. IN fond, nu ai scuza nici ca te-ai bagat aici ca musca. Poate fi si in lapte, sau poate nu. Ne cunoastem doar din "scrieri" pe acest site OK, dar postarea aici necesita mult mai multa decenta decat comportamentul clasic de maidan.
Da, SeaHawk-ul asta este al unui bun mic de-al meu. Le-am luat impreuna si acum s-a hotarat si el sa-l vanda, din motivele expuse pe undeva pe aici.
Daca te intereseaza, vino cu un comment pertinent. Daca nu, please behave!
- aquaelement
- junior