Y O Z U R I,Rapala,Salmo,s.a.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

roly
veteran
veteran

Re: Y O Z U R I,Rapala,Salmo,s.a.

Mesaj de roly » 01 Iul 2013, 10:38

Eu cred ca nu s-a inteles:LA FIEKRE VOBLER DAU BONUS!!! Se mai adauga la vanzare 2 lansete nou-noute pt. spinning greu sau pescuit la clonc ori crap din barca.Sunt modelul "Panther/Spin-210" de la firma "ZHIBO" si au 2,10m cu plaja de aruncare 50-150gr(find mai scurtute,se preteaza si la pescuitul pe canale,unde nu trebe s-aruncati 150m,dar si la pescuitul plantat) IAR MATERIALUL DE CONSTRUCTIE ESTE fibra de sticla tubulara(DE-ACEEA SUNT F. USOARE) avand doar vreo 190gr.!!!! Manerul este split grip,5 inele de forta tip K(cum sunt cele originale de la Shimano-antiagatare) cu pastila ceramica(n-are moarte,durata de exploatare intinzandu-se pe zeci de ani...) manerul fiind din EVA. Pretul este de doar 75lei pe buc. Se dau si separat,fiecare primind BONUS un vobler(~15lei/buc) si un pachet de carlige de stationar(Suedia,Franta sau SUA ~ 20lei/plic de 15ace) 8-) :idea: :!: :respekt:
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 17 Iul 2013, 23:04

Mai pun si un combo de crap la bataie: bat 3,6m din 3buc,inel de plecare 45mm,de la "Carp Expert" si mulineta "Okuma Longbow" de 6500.Ambii tamburi vin echipati cu fire de crap nemtesti. Pret combo: 300lei...Stare f. buna,putin pescuit. Accept si variante cu juma bani,juma naluci&fire... Din celelalte s-au mai dat: Skitter Pop,Husky de 7cm-perlat si Propellerul Salmo. La ele am dat bonus un vobler de avat,asa cum voi da la oricine mai ia de la mine. S-a dat si Buff-erul. :respekt: :idea: :!: 8)
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 23 Iul 2013, 00:02

http://www.flickr.com/photos/69247137@N02/
Valabil,cu 30% reducere si bonusuri in :voblere,streamere,ace stationar/rapitor,transport.
TOT RESPECTUL !!!

Scrie răspuns