Vot

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
jackspinner
veteran
veteran

Vot

Mesaj de jackspinner » 11 Feb 2013, 23:40

Pentru a mai termina cu porcaielile de pe forum , nu ar fi bine sa votam pe cine sa mai lasam sa se exprime pe forum . Ca sa stopam manifestarile unor indivizi care uita sa isi mai cenzureze limbajul ...
Cine este de acord cu un toipc sticky poate sa lase un reply .

spiridusul
veteran
veteran

Re: Vot

Mesaj de spiridusul » 11 Feb 2013, 23:48

Nu trebuie sa se voteze. Exista regulament. Trebuie doar sa fie aplicat de catre administrator si iti garantez ca situatii de genul acestora nu ar mai exista. Si eu, si Vegas ar trebui sa fim penalizati. Eu pentru ca l-am facut nesimtit si prost 9desi probe exista). el pentru ca are clone multiple, pentru ca face bisnita si pentru limbaj. Nu trebuie inventate noi reguli. Trebuie doar ca cele existente sa fie respectate.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Feb 2013, 13:09

spiridusul scrie:Nu trebuie sa se voteze. Exista regulament. Trebuie doar sa fie aplicat de catre administrator si iti garantez ca situatii de genul acestora nu ar mai exista. Si eu, si Vegas ar trebui sa fim penalizati. Eu pentru ca l-am facut nesimtit si prost 9desi probe exista). el pentru ca are clone multiple, pentru ca face bisnita si pentru limbaj. Nu trebuie inventate noi reguli. Trebuie doar ca cele existente sa fie respectate.
Subscriu :!: Cand am "latrat" mai acum ceva ani pe forum, nimeni nu s-a sinchisit...s-a dus de **** forumul tocmai din cauza asta...INDIFERENTA :!:

Vorba unui amic..."am luat ban pt 3 mulinete" si altii cu 7 clone si bisnitareli au pasuire de ani intregi :!: Este o stare de fapt care ne caracterizeaza :!:

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 12 Feb 2013, 19:19

In ideea asta am facut topicul . Ca poate multstimatul admin nu are timp de cate un nemultumit dar de mai multi va avea sigur .

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 12 Feb 2013, 19:20

La cazanul cu nemti pazesc doi draci.
La cazanul cu americani, face paza un singur drac.
La cazanul cu romani nu-i niciun drac.
- Care-i logica? intreaba inspectorul.
- Pai, la cazanul cu nemti sunt doi draci pentru ca sunt multi care vor sa iasa afara, asa ca trebuie doi draci sa-i bage inauntru. La cazanul cu americani e doar un drac pentru ca-s putini care vor sa iasa.
- Pai bine, dar la cazanul cu romani de ce nu-i nimeni?
- Acolo nu-i nevoie. Cum vrea un roman sa se ridice, il trag ceilalti in jos...

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 12 Feb 2013, 21:30

spiridusul scrie:Nu trebuie sa se voteze. Exista regulament. Trebuie doar sa fie aplicat de catre administrator si iti garantez ca situatii de genul acestora nu ar mai exista. Si eu, si Vegas ar trebui sa fim penalizati. Eu pentru ca l-am facut nesimtit si prost 9desi probe exista). el pentru ca are clone multiple, pentru ca face bisnita si pentru limbaj. Nu trebuie inventate noi reguli. Trebuie doar ca cele existente sa fie respectate.
Baiatu ' trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fii asa onest. Dupa tot ce am citit scris de tine si de gogol, ai o bila alba de la mine pentru atitudinea ta. Tine-o tot asa si o sa fie bine. :respekt:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2013, 21:49

cand va deranjeaza ceva, aveti buton de raportare, raportati
in rest, forumul are rolul de a va facilita discutiile despre pescuit, simtiti-va bine si distrati-va
lasati problemele pe seama altora

in rest, aici nu se voteaza pentru excluderi, nu se fac manifestatii samd
exista regulament si moderatori
accesul la forum nu se decide pe baza de vot samd
supravegherea forumului nu se poate face decat citind fiecare postare, si asta inseamna un numar foarte mare de moderatori dedicati
acum nu este posibil
o sa reorganizam putin site-ul si forumul, o sa anunt la momentul potrivit

multumesc

Închis