[/quote][/quote]storm scrie:storm scrie:storm scrie:au ramas:
Yo-zuri zombi minnow , corp elastomer , 7cm , 5.5g , floating 1,2 - 1,5 м , pret 45lei.
Pontoon21 cheerful 34F-SR , 34mm , 1.45g , floating 0,3-0,5m, pret 50lei.
Ecogear Premium CX 35HS , 35 mm, 3.4 g,floating max 1.4m, pret 50lei.
Ecogear Premium SX 40LC, 40 mm, 2.5 g,floating max 1.3m, pret 50lei.
Lucky craft B'Freeze 48S (pointer) , 48mm, 2.6g,sinking 0.3-0.6m,pret 60lei.
Smith wavy 50s, 5cm, 3g ,sinking,pret 55lei.
Tiemco trick trout yago, 58mm,4g,sinking,pret 65lei.
Megabass X-3o , 3.3cm , 1.2g, floating 0.5m,pret 50lei.
Vobleroholic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vobleroholic
Omule, cuu tot respectul, voblerul asta :
Costa 44 de lei, NOU, din magazin, cu cutie cu tot... E pe magazinul online big peste, daca vrei iti dau si link-ul in privat...
Restul mi-e lene sa le caut, dar acestuia ii stiam pretul din minte, inainte sa verific.
Costa 44 de lei, NOU, din magazin, cu cutie cu tot... E pe magazinul online big peste, daca vrei iti dau si link-ul in privat...
Restul mi-e lene sa le caut, dar acestuia ii stiam pretul din minte, inainte sa verific.
existTM scrie:Omule, cuu tot respectul, voblerul asta :
Cu tot respectul te rog să cauti si la celelalte,5lei din pret e transportul,il am de 4ani,pe vremea aia nici erau la vanzare pe la noi,l-am luat din japonia cu 15usd inclusiv shipping.daca il vrei cu 40lei trebuie doar sa ceri.

Nu sunt interesat sa cumpar, ma uitam din curiozitate la anuntul tau. Eu ti-am zis parerea mea. Tu, daca vrei, poti sa-l pui la vanzare si cu 20 de euro, e dreptul tau. Eu consider ca ceva la mana a 2-a (chiar daca o stat degaba in trusa, tot mana a 2-a este) ar trebui sa fie mai ieftin decat costa luat de nou din magazin. Faptul ca tu ai pierdut la transport si la curs, asta e partea a 2-a.
Spor la vanzare!
Spor la vanzare!