Voblere
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Voblere
Rapala Original,Count Down,Fat Rap de 3cm,Kenart Winner de 5cm si Krakusek Nr.2SU de 4.5cm, folosite putin cele de 3cm,kenart si krakusek doar au vazut apa,sunt plimbate prin trusa si cumparate pentru o vedea evolutia lor,se vede in poza starea lor,pret pachet 100lei.

Rapala Count Down de 5cm noi,nu au vazut apa,au stat doar in trusa,cutiile le-am aruncat,pret pachet 150lei.

Rapala Count Down de 5cm culoare silver shiner argente,o culoare care mi-a adus satisfactii multe in trecut....foarte apreciat pe raurile din Europa......,din pacate nu se mai fabrica de ceva vreme,vine cu un pliant in cutie,luat din Franta cu 17eu sa il incerc la pastrav pe rau si lac dar prefer rotativa si din cauza asta il si vand,pret 55lei.

Rapala Count Down de 5cm noi,nu au vazut apa,au stat doar in trusa,cutiile le-am aruncat,pret pachet 150lei.

Rapala Count Down de 5cm culoare silver shiner argente,o culoare care mi-a adus satisfactii multe in trecut....foarte apreciat pe raurile din Europa......,din pacate nu se mai fabrica de ceva vreme,vine cu un pliant in cutie,luat din Franta cu 17eu sa il incerc la pastrav pe rau si lac dar prefer rotativa si din cauza asta il si vand,pret 55lei.

Pachet canibal shad, modelul vechi cele din dreapta si mijloc,stanga sunt modelul nou,cele sase de jos sunt intepate si sunt moca,pret 75lei

Countdown silver shiner vandut.

Countdown silver shiner vandut.
Salut! Ce mai este valabil si la ce pret (pachet)?
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Mai adaug si voblerele astea,pe cine intereseaza discutam,se vind si la bucata in functie de ce se doreste si din pachetele de sus,majoritatea putin folosite sau deloc se vede in poze,pretul este de 60%-50%in functie de nr de buc cumparate,transportul il plateste cumparatorul.