Voblere la pachet

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
attilaf
veteran
veteran

Voblere la pachet

Mesaj de attilaf » 12 Aug 2010, 17:40

Vand urmatoarele voblere:

1 .Un pachet pentru clean si altele (pachet 1)
Pachetul e format din 19 voblere, diferite firme (Salmo, Rapala, River2Sea, Nils Master, Capture lures)

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Voblerele au fost folosite, mai mult sau mai putin (unele chiar deloc, dar au fost tinute in trusa), si se prezinta in conditii de la bine in sus

PRET: 250 lei

2. Un pachet pentru stiuca si altele (pachet 2)

Pachetul contine 9 voblere :5 Salmo + 4 home made (Gene)

Imagine

Voblere se prezinta in stare buna, au fost folosite (Horneturile ceva mai mult, restul doar tinute prin trusa, din lipsa de stiuca de prin apele pe care pescuiesc.)

PRET: 100 lei

Voblerele se vand doar la pachet, cel putin intr-o prima faza. E mai comod asa.

Mersi

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 12 Aug 2010, 18:06

Din prima poza m-ar interesa cele 3 minnow-uri de la Salmo.
La ce pret ar fi cele 3?
Imagine

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Aug 2010, 18:29

Eu sper sa gasesc pe cineva caruia sa ii vand tot pachetul, sau macar o parte mai mare din el. Insa daca nu reusesc sa fac asta, le voi vinde si la bucata.
Nu m-am gandit la un pret pe bucata, dar am estimat un pret de 13 lei/bucata in cazul celor de pe prima coloana (7 voblere), iar celelalte voblere sa aibe un pret mediu de 15 lei. Cele 2 capture lures, cam 5 lei/bucata
Asa am ajuns si la suma de 250.

Insa e cam aiurea ca cineva sa cumpere doar 2-3 voblere, caci daca adaugi si costul transportului, nu economisesti mai nimic ca si cumparator, iar daca ar fi sa suport eu costul transportului, atunci as vinde cam in pierdere :D....

Repet, daca nu reusesc sa vand in perioada urmatoare la pachet, putem discuta si despre loturi mai mici.

Mersi

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 12 Aug 2010, 19:15

Ok.Am inteles perfect.Mersi si eu!
Imagine

sherbamont
veteran
veteran

Re: Voblere la pachet

Mesaj de sherbamont » 13 Aug 2010, 20:29

ai mp
attilaf scrie:Vand urmatoarele voblere:

1 .Un pachet pentru clean si altele (pachet 1)
Pachetul e format din 19 voblere, diferite firme (Salmo, Rapala, River2Sea, Nils Master, Capture lures)

Imagine

Voblerele au fost folosite, mai mult sau mai putin (unele chiar deloc, dar au fost tinute in trusa), si se prezinta in conditii de la bine in sus

PRET: 250 lei

2. Un pachet pentru stiuca si altele (pachet 2)

Pachetul contine 9 voblere :5 Salmo + 4 home made (Gene)

Imagine

Voblere se prezinta in stare buna, au fost folosite (Horneturile ceva mai mult, restul doar tinute prin trusa, din lipsa de stiuca de prin apele pe care pescuiesc.)

PRET: 100 lei

Voblerele se vand doar la pachet, cel putin intr-o prima faza. E mai comod asa.

Mersi

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 15 Aug 2010, 23:47

Hmmm...ma gandeam ca poate daca as face o reducere de 20-30 de lei pentru cine ia ambele pachete de voblere, le-as vinde mai repede.

Insa nu am putut sa nu observ ca altii vand voblere, la preturi mai mari, si culmea, le vand imediat.
In aceste conditii, tinand cont ca urmatoarele zile nu voi avea acces la calculator, si nici semnal la telefon, oferta sufera ceva modificari:

1. Toate voblerele la 320 lei.

2. Toate voblere la 380 lei .

Daca exista persoane care sa fie interesate de vreuna din oferte, il rog sa trimita PM, si in functie de "primul venit, primul servit", probabil ca joi ii voi raspunde.
Daca pana joi nu este nimeni interesat...orice e posibil :)

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 16 Aug 2010, 15:13

attilaf scrie:Hmmm...ma gandeam ca poate daca as face o reducere de 20-30 de lei pentru cine ia ambele pachete de voblere, le-as vinde mai repede.

Insa nu am putut sa nu observ ca altii vand voblere, la preturi mai mari, si culmea, le vand imediat.
In aceste conditii, tinand cont ca urmatoarele zile nu voi avea acces la calculator, si nici semnal la telefon, oferta sufera ceva modificari:

1. Toate voblerele la 320 lei.

2. Toate voblere la 380 lei .

Daca exista persoane care sa fie interesate de vreuna din oferte, il rog sa trimita PM, si in functie de "primul venit, primul servit", probabil ca joi ii voi raspunde.
Daca pana joi nu este nimeni interesat...orice e posibil :)
ai mp

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 24 Aug 2010, 11:07

Voblerele vor pleca azi spre Bucuresti.
Se poate considera inchis topicul.
Multumesc celor care s-au aratat interesati si care m-au inteles atunci cand am dorit sa vand voblerele "la pachet".

Închis