Voblere Ecogear

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Eugen Nic
veteran
veteran

Re: Voblere Ecogear

Mesaj de Eugen Nic » 08 Ian 2013, 15:32

florin1948 scrie:Cica este BARBAT ! Adevarul , la prima vedere asa pare, dar necunoscute sant caile domnului !

Acum inteleg motto-ul: Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni. :)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 08 Ian 2013, 15:36

:lol1:

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 08 Ian 2013, 20:20

Ghenadie scrie::lol1:
Asta vrea sa fie ilustrarea proverbului ca omul cand nu are ce face isi da cu tesla in ..... !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 09 Ian 2013, 07:49

nea Mircea, hai sa ma explici si pe mine :lol: voi va injurati sau asa glumiti ?

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Ian 2013, 08:38

Fitil bagam bre Ghenadie ! Unde vezi tu injuratura ? In ceea ce il priveste pe Eugen, l-am vazut asta vara cum a prins o stiuca
(sex feminin) si din nu stiu ce sentiment de compasiune i-a dat drumul inapoi in apa ! Daca era cu adevarat barbat ii zicea
"treci fa pe ciochinar ca te duc acasa la nevasta " ( desi nu avea inca belciug pe vremea aia). Q.E.D. ( sac).
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 09 Ian 2013, 08:52

paiiii, a facut asta pentru ca i-am zis io ca stiuca e "c u r v a" si pe alea nu le aduci acasa la nevasta :lol:

Eugen Nic
veteran
veteran

Mesaj de Eugen Nic » 09 Ian 2013, 08:53

florin1948 scrie:Fitil bagam bre Ghenadie ! Unde vezi tu injuratura ? In ceea ce il priveste pe Eugen, l-am vazut asta vara cum a prins o stiuca
(sex feminin) si din nu stiu ce sentiment de compasiune i-a dat drumul inapoi in apa ! Daca era cu adevarat barbat ii zicea
"treci fa pe ciochinar ca te duc acasa la nevasta " ( desi nu avea inca belciug pe vremea aia). Q.E.D. ( sac).
:lol: Nea' Mircea, destul dau cu subsemnatul pentru Stella, Eva si alte cotoharle. Chiar vrei sa dorm pe pres in plina iarna pentru o stiuculita tanara si fara de experienta??? Stii doar, "iarna nu-i va vara"..
Ghenadie scrie:nea Mircea, hai sa ma explici si pe mine :lol: voi va injurati sau asa glumiti ?
Ti-ai pierdut simtul umorului?????

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 09 Ian 2013, 10:05

:lol: Nea' Mircea, destul dau cu subsemnatul pentru Stella, Eva si alte cotoharle. Chiar vrei sa dorm pe pres in plina iarna pentru o stiuculita tanara si fara de experienta??? Stii doar, "iarna nu-i va vara

Nu-i bai Eugen draga , are baiatu cort izoterm, sac de dormit si cu o juma' de palincuta nici ca mai simti frigul !
Ba iti lasi si nevasta singurica, sa se plictiseasca saracuta . Dupa un astfel de tratament , o sa ajungi sa stea nevasta in genunchi in fata ta ( si zice " iesi de sub pat nenorocitule, ca nu-ti mai fac nimica !)

Scrie răspuns