Voblere de voblere la preturi de preturi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Voblere de voblere la preturi de preturi
M-am intors azi nervos de la pescuit...si nu pt ca nu am prins (e a treia partida superba din sapt asta) ci pt ca stau pe 300+ voblere, cu care nu dau...asa ca pun la vanzare cele mai tari pachete de voblere care au fost puse vreodata pe rapitori...la cele mai tari preturi...
Stiu...fiecare o sa le vrea separat...well...n-o sa fie asa...totala transparenta, primu venit, primu servit(multi imi sunteti priteni, cativa imi sunteti prieteni fooooarte buni...sorry...asa m-a facut mama-corect si cinstit)...asa-i in tenis...am luat si eu pachete de voblere cu pocnitori de giugele in culori maronii de m-a luat dracu...
Cine vrea detalii despre motivele vanzarii...sa intrebe aici...nu pe mp..
Stiu...fiecare o sa le vrea separat...well...n-o sa fie asa...totala transparenta, primu venit, primu servit(multi imi sunteti priteni, cativa imi sunteti prieteni fooooarte buni...sorry...asa m-a facut mama-corect si cinstit)...asa-i in tenis...am luat si eu pachete de voblere cu pocnitori de giugele in culori maronii de m-a luat dracu...
Cine vrea detalii despre motivele vanzarii...sa intrebe aici...nu pe mp..
click pe poza pt marire

1. Yozuri Hardcore 1
2. Yozuri 3DS Vibe
3. Yozuri 3D Vibe
4. Jackall TN 60
5. Jackall TN 50 Full tungsten - are lacul complet jupui, culoarea a ramas)
6. Rapala RNR de 5 sau 6cm
7. Hermes
8. Yozuri Crystal Vibe
9. Tubertini Vibra Jig(prinde de rupe avat...pe incercate, pe testate, puneti intrebari aici, ca dau din casa)
Bonus un popper dubios de la Strike Pro
Mega pret 250RON - is voblere pt cunoscatori

1. Yozuri Hardcore 1
2. Yozuri 3DS Vibe
3. Yozuri 3D Vibe
4. Jackall TN 60
5. Jackall TN 50 Full tungsten - are lacul complet jupui, culoarea a ramas)
6. Rapala RNR de 5 sau 6cm
7. Hermes
8. Yozuri Crystal Vibe
9. Tubertini Vibra Jig(prinde de rupe avat...pe incercate, pe testate, puneti intrebari aici, ca dau din casa)
Bonus un popper dubios de la Strike Pro
Mega pret 250RON - is voblere pt cunoscatori
click pe poza pt marire

1-5 Strike Pro Baby Buster...bate la fund orice alt jerk pe apa de 1,5+m
6. Strike pro Flex Phantom...fix voblerul asta are la activ in 2008 2 stiuci 5+kg
7.Spinnerbait River2Sea
Bonus..raritate de raritate un Rapala Contdown Jointed de 11cm...poza se pune la cerere
:P
Pret 150RON

1-5 Strike Pro Baby Buster...bate la fund orice alt jerk pe apa de 1,5+m
6. Strike pro Flex Phantom...fix voblerul asta are la activ in 2008 2 stiuci 5+kg
7.Spinnerbait River2Sea
Bonus..raritate de raritate un Rapala Contdown Jointed de 11cm...poza se pune la cerere

Pret 150RON