Vind urm...
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Vind urm...
lanseta pezon & michel Gunki Hayashi 2,40m 10-30g din doua buc. egale inele fuji mandrina fuji frumos lucrat la detalii in stil japonez-mentionez ca a fost scurtat cotorul cu circa 7,8 cm folosita citeva partide pret 300 ron
-lanseta shimano speedmaster MH mentionez ca a fost de 2,40 m 15-40g inele fuji , mandrina fuji scurtat virf si miner acum are 2,15 cam 20-50g pret 200 ron
-lanseta Mantikor Takahama Spin 2,40m 20-80g 7 inele sic din doua buc., un mic accident...am strins mandrina cu o mulineta un pic mai tare si a crapat putin plasticul de la mandrina l-am lipit cu un adeziv special s-a intarit ca lumea parerea mea este ca nu mai cedeaza in rest lanseta este nou nouta nici nu am scos-o la pescuit pret eu am luat-o la 170 roni o dau la 100 roni
. grip 25lb energoteam foloosit de citeva ori in stare buna 5o lei.
-huse de mulineta 3 buc., provenite de la stella 2500 jdm si 3000 jdm pret 100 roni buc.
Preturile sint negociabile.
-lanseta shimano speedmaster MH mentionez ca a fost de 2,40 m 15-40g inele fuji , mandrina fuji scurtat virf si miner acum are 2,15 cam 20-50g pret 200 ron
-lanseta Mantikor Takahama Spin 2,40m 20-80g 7 inele sic din doua buc., un mic accident...am strins mandrina cu o mulineta un pic mai tare si a crapat putin plasticul de la mandrina l-am lipit cu un adeziv special s-a intarit ca lumea parerea mea este ca nu mai cedeaza in rest lanseta este nou nouta nici nu am scos-o la pescuit pret eu am luat-o la 170 roni o dau la 100 roni
-huse de mulineta 3 buc., provenite de la stella 2500 jdm si 3000 jdm pret 100 roni buc.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Re: Vind urm...
robert tl scrie:-lanseta pezon & michel Gunki Hayashi 2,40m 10-30g din doua buc. egale inele fuji mandrina fuji frumos lucrat la detalii in stil japonez-mentionez ca a fost scurtat cotorul cu circa 7,8 cm folosita citeva partide pret 300 ron
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !