Vind mulineta de baitcast Daiwa Saltist HRF type ll
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vind mulineta de baitcast Daiwa Saltist HRF type ll
200lei...un pret mai mult decit modest pt.o mulineta Daiwa de baitcast care are 9 rulmenti...mai milt dexit multe altele din gama de baitcast.
Minier pe dreapta.
-
- utilizator nou
Salut . Ma intereseaza mulineta dar am o intrebare . Poti sa imi spui te rog tara de provenienta pentru ca au fost facute in mai multe tari .Ms
Este facuta in Thailanda si cumparata din SUA.
Este inscriptionata pe talpa de prindere Daiwa Thailand.
-
- utilizator nou
Multumesc . Ma mai gandesc si te anunt daca ma hotarasc sa o iau .
Up!!! Ultimul pret pt.aceasta mulineta190lei. Daca nu se vinde se va retrage de la vinzare.
-
- veteran
Daca erai de pe langa Bucuresti si puteam sa o verific 5 minute ma bagam 100%.
Singurul ei "dezavantaj" pentru marea majoritate a clientilor potentiali este manivela pe dreapta. Sunt unul dintre putinii pescari la cast de pe forum ce foloseste mulinete cu manivela pe dreapta. Ai vazut cum arata castorii mei, toti sunt tunati la exterior (cosmetizati/vopsiti) si au rulmenti ceramici si discuri de carbon.
Oferta mea este in continuare valabila!
Singurul ei "dezavantaj" pentru marea majoritate a clientilor potentiali este manivela pe dreapta. Sunt unul dintre putinii pescari la cast de pe forum ce foloseste mulinete cu manivela pe dreapta. Ai vazut cum arata castorii mei, toti sunt tunati la exterior (cosmetizati/vopsiti) si au rulmenti ceramici si discuri de carbon.
Oferta mea este in continuare valabila!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Ok...dar nu este a mea...atit mi sa spus ca pot lasa la ea...minim 190....atit considera omul ca lasa la pret.