vind jiguri articulate 3-5-10-12-14 g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: vind jiguri articulate 3-5-10-12-14 g
Daca citesti pe "LISTA NEAGRA " cam ce fel de om este mister "chef" nu prea mai iei in considerare parerile si recomandarile lui. SORRY ! ! !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
[quote="spiridusul"]Ai dreptate, daca te referi la cele cumparate de la altii.[/quote]
Nu prea este fairplay....nu e prima data cand se face aceasta referire....eu am bile de la "altii" si sunt foarte multumit...nu se invart indiferent de ce shad pun...conteaza foarte mult si ce carlige folosesti....cum bagi shad-ul pe carlig.
Cu totii avem loc sub soare....nu am vazut sa fie bile negre la "altii" care vand acelasi tip de bile.
Nu prea este fairplay....nu e prima data cand se face aceasta referire....eu am bile de la "altii" si sunt foarte multumit...nu se invart indiferent de ce shad pun...conteaza foarte mult si ce carlige folosesti....cum bagi shad-ul pe carlig.
Cu totii avem loc sub soare....nu am vazut sa fie bile negre la "altii" care vand acelasi tip de bile.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
mersi pentru postarea pozelor Sorine
multā lume...putini oameni
Nu`s destul de Excentrice Dl. Spiridusu ? ... vad ca tot Obiectezi atat...

Scz daca am deranjat ... doar vroiam sa-i arat ... Dl.Spiridusu discutam in PM sau telefonic daca doresti ...
A si inca ceva nu este "CorecT" ..stii la ce ma refer ..

Scz daca am deranjat ... doar vroiam sa-i arat ... Dl.Spiridusu discutam in PM sau telefonic daca doresti ...
A si inca ceva nu este "CorecT" ..stii la ce ma refer ..
Catch & Release
valabil 1 scrie:vind jiguri articulate 3-5-10-12 si 14 grame. agrafele sunt confectionate din sirma dentara inox 0,8 . pret 1 leu bucata cele de 5,1o,12 si 14 grame si 0,80 lei cele de 3 grame
valabil 1 scrie:valabil anuntul