Vanzare St Croix & mulineta baitcasting
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vanzare St Croix & mulineta baitcasting
sint din buzias timis ai mp cu detalii
multā lume...putini oameni
molineta e de 2500 fd si se afla in cutia ei originala am pescuit cu ia de citeva ori 5,7 partide la scobar dar am schimbato nu se echilibra cu bolo cu care dadeam
iti ofer pe linga combo si toate acareturile ce le am pt pescuitul la feeder cosulete ceva cirige etc
Mulineta propusa de tine la schimb este de 3 ori mai ieftina decat ce ofer euvalabil 1 scrie:molineta e de 2500 fd si se afla in cutia ei originala am pescuit cu ia de citeva ori 5,7 partide la scobar dar am schimbato nu se echilibra cu bolo cu care dadeam
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 16465.html vs http://www.totalfishing.ro/multiplicato ... 14321.html
Lanseta St Croix o gasesc la 180 de USD, feederul propus de tine il gasesc ca fiind produs de Lineaeffe si costa 140 RON nou nout.
Lasand la o parte faptul ca produsele mele sunt folosite o singura data in joaca ( nu m-am prins cum se foloseste mulineta:)) pe cand ale tale sunt si folosite, diferenta de pret intre ele exclude orice schimb.
P.S. scuze ca nu ti-am dat pe PM, dar nu am drepturi.
molineta a fost cind am luato eu din timisoara 160 lei iar batul lam primit de dincolo avea pret pe bon 140 e nu stiu ce ai gasit tu pe net 

Ultimul pret pentru combo : 500 RON !!!
De actualitate 

Anunt valabil 

Anunt valabil !
Combo VANDUT.
Topicul se poate inchide.