RARITATI. Pentru cunoscatori. Mulinete de colectie Ryobi 3000, Made in Japan, nou-noute, originale, nepescuite, cu sistem de franare tip multiplicator. In cutie, cu carte tehnica. An de fabricatie probabil 1985-1990. 2 bucati. Sunt mulinete foarte rare, fabricate exclusiv pentru pietele din SUA, Japonia si Australia, in editii limitate. Sunt foarte puternice, proiectate special pentru fir textil, rezistente la apa sarata (coroziune marina) si galet supradimensionat. Sunt ideale pentru pescarii de trena, de Dunare sau de spining cu naluci grele si foarte grele, dar merg si la crap, pe rauri. Fac fata oricarei situatii din apele noastre. Marimea tamburilor – aproximativ 3000-4000 de la Ryobi de azi, dar mult mai adanci (capacitate mare). Merg pana la fir impletit (multifilament) de 30 lbs, ceea ce spune tot despre puterea lor. Sunt probabil cele mai puternice mulinete cu tambur fix fabricate veodata. ATENTIE: sistemul de franare NU este ca la mulinetele obisnuite. Frana este de fapt discul argintiu-negru cu sageti in verde si rosu de deasupra manivelei si functioneaza ca un antiretur. Tamburul este fix pe ax, NU incercati sa il rotiti. Cand frana este actionata, tamburul si fusta tamburului merg in spate (sistem multiplicator), de aici puterea foarte mare a mulinetei. In plus, datorita acestui sistem firul NU se rasuceste in momentul in care frana functioneaza. Sunt imediat pescuibile, nu necesita ungere sau service. Pe una dintre ele am pus fir deoarece am vrut sa vad cum bobineaza: impecabil. Pret: 400 ron / bucata, Mulinetele pot fi vazute in Tg. Mures. Raspund pe privat sau la 0726-262491.
Voi incerca azi sa pun poze.
Vanzare Raritati spin greu Ryobi 3000 Made in Japan nou-noute
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Re: Vanzare Raritati spin greu Ryobi 3000 Made in Japan nou-noute
Imi pare rau zaytsuca, nu e acelasi model. Daca te uiti atent la foto observi mai multe...
Numai bine,
Ovidiu
-
- utilizator constant
-
- junior
Azi am primit mulinetele. Sunt impecabile.
Multumesc!
Multumesc!
-
- utilizator constant
Multumesc de gazduire, se poate inchide.
Ovidiu
Ovidiu