Un prieten vinde o lanseta Sirrus Centurion IM6 series.
lungime 8' (2.40m)
casting weight: 1/2 - 1 3/8 oz. (14-39 gr.)
Lanseta are doua manere diferite, al ei original dar care are o fisura ce a fost reparat cu un miez de fibra de sticla plina si rasina epoxidica de 5min si inca un maner fara probleme cu care se poate pescui fara niciun fel de grija.
Inele sunt cele originale, Fuji Hardloy, foarte rezistente la fire textile; inelul de varf este Fuji SIC.
Lanseta se preteaza foarte bine la pescuitul cu jiguri, dar si cu crankbait-uri, atat pe lacuri cat si pe rauri mari! Este o lanseta foarte versatila si foarte agera si care protejeaza foarte bine si fire mai subtiri.
Pret: 250ron
Cosmin
0726663451
Vanzare lanseta Sirrus Centurion 8', 1/2-1 3/8oz.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vanzare lanseta Sirrus Centurion 8', 1/2-1 3/8oz.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Re: Vanzare lanseta Sirrus Centurion 8', 1/2-1 3/8oz.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Up!
O super lanseta universala.....scadem pretul la 200 de ron.
O super lanseta universala.....scadem pretul la 200 de ron.
Baaaaa! Voi vreti fugareala? vedeti ca stiu unde locuiti! Scoate-o de la vanzare, te sun maine , ca acum e Mihaela pe langa mine ...
Sa nu dea drak sa nu mai fie...da un bip sa stiu ca ai inteles mesajul:))

Sa nu dea drak sa nu mai fie...da un bip sa stiu ca ai inteles mesajul:))
-
- veteran
Eu am trimis inainte privat...acum sper sa le onoreze in ordinea cronologica :d: