Vand voblere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand voblere
Un nou pret (si ultimul pret) pentru tot pachetul: 2500 RON.
Asta inseamna ca am calculat Rapala la 21 RON/buc, Yo-Zuri la 26 RON/buc, pentru Salmo, Balzer, Strike Pro, Cozma, Storm, River2Sea, Cotton Cordel etc am calculat cam la 11.5 RON/buc, iar pentru restul: poppere, 2 Tasmanian Devil etc, am pus valoarea aproximativa de 6.5 RON/buc.
Pretul va ramane valabil toata saptamana viitoare. Primul venit, primul servit. Transportul nu este asigurat.
Va multumesc!
Asta inseamna ca am calculat Rapala la 21 RON/buc, Yo-Zuri la 26 RON/buc, pentru Salmo, Balzer, Strike Pro, Cozma, Storm, River2Sea, Cotton Cordel etc am calculat cam la 11.5 RON/buc, iar pentru restul: poppere, 2 Tasmanian Devil etc, am pus valoarea aproximativa de 6.5 RON/buc.
Pretul va ramane valabil toata saptamana viitoare. Primul venit, primul servit. Transportul nu este asigurat.
Va multumesc!
2500 ron, transport inclus.
paule,stii ca asa n-o sa le vinzi nicioadata
nimeni nu este dispus in alocarea unei sume atat de mari pe voblere(mai ales in aceasta perioada)
iar de cumparat in grup nu are cum sa mearga(unele voblere poti dorite in acelasi timp)
parerea mea:pachete(tu stii cum le ordonezi)asa le vei vinde sigur
te cred ca n-ai timp dar pana la urma scopul este sa le vinzi
nimeni nu este dispus in alocarea unei sume atat de mari pe voblere(mai ales in aceasta perioada)
iar de cumparat in grup nu are cum sa mearga(unele voblere poti dorite in acelasi timp)

-
- veteran
Subscriu la cele spuse de Adi...in pachete de 100-150 lei le vei da rapid si toata lumea va fi multumitaadrian99 scrie:paule,stii ca asa n-o sa le vinzi nicioadata

Mai, cum ma incurajeaza prietenii adevarati
Pana la urma am sa fac si pachete, dar deocamdata nu ma dau afara din casa. Prefer sa mai las la pret si sa le dau pe toate odata din lipsa de timp, asa e. Ma gandesc ca daca ar fi cineva care sa le ia pe toate odata, tot ar avea de castigat si crede-ma, la pretul pe care l-am pus acum, nu prea ies deloc in castig (doar ca timp). Oricum sunt vreo 4-5 persoane deja abonate la anumite naluci.

Pana la urma am sa fac si pachete, dar deocamdata nu ma dau afara din casa. Prefer sa mai las la pret si sa le dau pe toate odata din lipsa de timp, asa e. Ma gandesc ca daca ar fi cineva care sa le ia pe toate odata, tot ar avea de castigat si crede-ma, la pretul pe care l-am pus acum, nu prea ies deloc in castig (doar ca timp). Oricum sunt vreo 4-5 persoane deja abonate la anumite naluci.
Salmo de 2,5 cm sunt ?
Mulţumesc !
Mulţumesc !
Nu, nu sunt.... Cele mai mici sunt in jur de 4 cm. Cele de 2.5 cm sunt in alta cutie, dar pe-alea nu le dauvoodoo scrie:Salmo de 2,5 cm sunt ?
Mulţumesc !

Scad la 20 lei/buc pentru rapala, pretul intregului pachet fiind acum 2440 RON. Transport asigurat prin curierat rapid. De maine pachetul se va desface.
Treaba ta .paul scrie:Nu, nu sunt.... Cele mai mici sunt in jur de 4 cm. Cele de 2.5 cm sunt in alta cutie, dar pe-alea nu le dauvoodoo scrie:Salmo de 2,5 cm sunt ?
Mulţumesc !![]()

Pachetul de fractioneaza astfel:
- Rapala - 24 RON/buc
- Yo-Zuri - 34 RON/buc
- Salmo, Balzer, Storm, Strike Pro etc - 14 RON/buc
- Restul - 9 RON/buc
Pentru comenzi minime de 120 RON, asigur transportul
Pentru comenzi mai mari de 10 bucati, pretul este negociabil.
Momentan Yo-Zuri sunt rezervate.
Multumesc!
- Rapala - 24 RON/buc
- Yo-Zuri - 34 RON/buc
- Salmo, Balzer, Storm, Strike Pro etc - 14 RON/buc
- Restul - 9 RON/buc
Pentru comenzi minime de 120 RON, asigur transportul
Pentru comenzi mai mari de 10 bucati, pretul este negociabil.
Momentan Yo-Zuri sunt rezervate.
Multumesc!