vand voblere si lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
treaba sta asa,acum am venit de la pesti si de dupamasa cineva vroia lanseta si wb deci ar mai ramane cutia cu fiare ptr stiuca,eu trebuie sa trimit maine poze cu lanseta si daca se hotareste ar mai ramane fiarele la acelasi pretz, mai jos nu pot sa scad e mai putzin de jumate decat pretzul care le-au avut-o cand le-am luat, singura treaba e ca stau de ceva vreme,vedem maine cum sta treaba
va multzumesk ptr intzelegere celor care mi-au trimis mp si in ordinea primiri mp o sa va contactez maine,o seara placuta
va multzumesk ptr intzelegere celor care mi-au trimis mp si in ordinea primiri mp o sa va contactez maine,o seara placuta
la cutia cu fiare se mai da moca un stahlvorfach de vreo 9m,era ratacit de turma 
ar mai fi si niste wb de care trebuie sa ma despart
cultiva bugeye bait 3buc, 2 sunt noi unu e folosit se vad urmele pe el, culori 13, 53, 57
jakson atract XTR-N 5cm, 1buc culoare F nou
jakson atract XTR-D 5cm, 4buc culrori B,C,D noi
astea sunt luate de o luna si ceva,trebuiau probate pe olt,dar nu e timp
pretz 95ron

salmo trill de 7, 2 buc culori RBL,HBL folosite de vreo 3 ori anu trecut,am si luat avat cu ele
rapala ratllin de 5cm,4buc culori S,CHS,BN si CHB made in finland model vechi achizitzionat de la D.Ilie(ilarion),wb sunt noi noutze,tot asa pregatite ptr olt
pretz 120

....si acum ptr carcotasi,nu am magazin si fak lichidari,da e riscul sa ma las de pescuit,zilele care urmeaza o sa pun la bataie sculele de statzionar(fund),inchid si capitolul ala,si sunt in dubii daca sa dau si restul sculelor de spinn, sa vedem cum evolueaza lucrurile

ar mai fi si niste wb de care trebuie sa ma despart

cultiva bugeye bait 3buc, 2 sunt noi unu e folosit se vad urmele pe el, culori 13, 53, 57
jakson atract XTR-N 5cm, 1buc culoare F nou
jakson atract XTR-D 5cm, 4buc culrori B,C,D noi
astea sunt luate de o luna si ceva,trebuiau probate pe olt,dar nu e timp
pretz 95ron

salmo trill de 7, 2 buc culori RBL,HBL folosite de vreo 3 ori anu trecut,am si luat avat cu ele
rapala ratllin de 5cm,4buc culori S,CHS,BN si CHB made in finland model vechi achizitzionat de la D.Ilie(ilarion),wb sunt noi noutze,tot asa pregatite ptr olt
pretz 120

....si acum ptr carcotasi,nu am magazin si fak lichidari,da e riscul sa ma las de pescuit,zilele care urmeaza o sa pun la bataie sculele de statzionar(fund),inchid si capitolul ala,si sunt in dubii daca sa dau si restul sculelor de spinn, sa vedem cum evolueaza lucrurile
-
- junior
cu placere,cu inelul de varf o puteam lua in barba daca nu ma uitam bine de tot la lanseta,asa e cand nu o mai folosesti,ai de grija la inel sa nu cumva sa itzi ciupeasca firu,am mai patzit cu niste lansete noi cumparate zbura momitorul de numa numa,si am pus treaba asta pe seama racilor,te sfatuiesk sa il schimbi cu alt inel sa nu ai probleme cu firulcornel2you scrie:Am primit lanseta si voblerele cred ca maine poti merge la courier sa iei rambursul. Sunt foarte multumit sunt exact, chiar mai bune decat le-ai descris, iar inelul din varf in opinia mea nu trebuie schimbat este in regula.
Merci tare mult!
ma bucur ca tzi-a ajuns pachetul, sa le folosesti sanatos,o zi buna
ba care ii fu.tu.tu.l ala de moderator de tot imi sterge ce scriu eu pe aici si face modificari asa dintr-o data,ia sterge la totzi care dau up sau actualizare,auzi ma fu.tu.tu.le,sau te pomeni ca citesti si mp mele ru.peatzi-as par.tzu
deci cum am zis si ultima oara,ca e la moda dau si eu actualizare

deci cum am zis si ultima oara,ca e la moda dau si eu actualizare