Vand voblere Rapala, Strike Pro, rotative si altele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand voblere Rapala, Strike Pro, rotative si altele
salut.
Textul anuntului este cel din titlu.
Pentru a nu ma obosi cu uploadul de poze din nou, va dau link-ul urmator:
http://pescuitul.3xforum.ro/post/2461/1 ... si_altele/
(Rapalele sunt de fapt 32 de bucati)
Multumesc.
Textul anuntului este cel din titlu.
Pentru a nu ma obosi cu uploadul de poze din nou, va dau link-ul urmator:
http://pescuitul.3xforum.ro/post/2461/1 ... si_altele/
(Rapalele sunt de fapt 32 de bucati)
Multumesc.
Trimit prin Posta Romana sau prin curierat.
Voi astepta cateva zile(dupa cum am zis si pe forumul mentionat) poate se infige cineva sa-mi cumpere tot pachetul ( 950 RON nu e un pret batut in cuie, daca luati tot pachetul, ne intelegem noi..deci asta cu tot cu bonus, oameni buni )
Daca nu reusesc asa, deci fara bataie de cap, le voi da si la bucata, dupa cum am spus si in forumul mai sus mentionat.
Comanda de minim 2-3.
servus.
Voi astepta cateva zile(dupa cum am zis si pe forumul mentionat) poate se infige cineva sa-mi cumpere tot pachetul ( 950 RON nu e un pret batut in cuie, daca luati tot pachetul, ne intelegem noi..deci asta cu tot cu bonus, oameni buni )

Daca nu reusesc asa, deci fara bataie de cap, le voi da si la bucata, dupa cum am spus si in forumul mai sus mentionat.
Comanda de minim 2-3.
servus.
Valoare rotative(se vad in poze care sunt)-5 buc-47 RON pret magazin
Valoare oscilanta 20 RON pret magazin
Salmo Hornet-16 lei pret magazin
Storm Wild Eye Minnow-9 RON pret magazin
Strike Pro Flex Phantom-30 RON pret magazin
Strike Pro Flex X-26 RON pret magazin
Borseta-40-45 RON pret magazin
TOTAL: aprox 190 RON.
La un pret per pachet de 870 RON, ar insemna un pret mediu /o Rapala de 24 RON(768 RON toate Rapalele)+ pachetul de mai sus la 100 RON.
Struna care am folosit-o la legarea de voblere(16 Rapale)-5m de struna, vine de asemenea BONUS: FIR STRUNA KEVLAR 5M/9,0KG, Cormoran Spintec, pret de magazin 30 RON rola de 5m.
Oscilanta Mepps are atasata o struna de otel Cormoran Spintec, lungime 20 cm, rezistenta 12 kg. Mai am inca o struna(vin in blister de 2) in ambalajul original, gata de folosire. Deci, cele 2 strune sunt de asemena BONUS.
870 RON TOTUL-------------Per total un pret super meserie.
VIN SARBATORILE!!!
Pachetul nu a plecat inca nicaieri. Pachetul il livrez foarte bine inchis si sigilat, la cutie tare de carton.
Primul venit primul servit.
Mentiune: Desi la exterior cutiile sunt harsaite si par uzate, marfa din interior garantez este in stare perfecta. Fac aceasta mentiune deoarece am fost contactat de cineva care avea ceva dubii in privinta asta.
Pozele la origine au 7 megapixeli, sunt facute cu un Nikon Coolpix L16; cine vrea o analiza detaliata si doreste o arhiva cu pozele sa-mi trimita un PM cu adresa de e-mail.
O zi buna.
Valoare oscilanta 20 RON pret magazin
Salmo Hornet-16 lei pret magazin
Storm Wild Eye Minnow-9 RON pret magazin
Strike Pro Flex Phantom-30 RON pret magazin
Strike Pro Flex X-26 RON pret magazin
Borseta-40-45 RON pret magazin
TOTAL: aprox 190 RON.
La un pret per pachet de 870 RON, ar insemna un pret mediu /o Rapala de 24 RON(768 RON toate Rapalele)+ pachetul de mai sus la 100 RON.
Struna care am folosit-o la legarea de voblere(16 Rapale)-5m de struna, vine de asemenea BONUS: FIR STRUNA KEVLAR 5M/9,0KG, Cormoran Spintec, pret de magazin 30 RON rola de 5m.
Oscilanta Mepps are atasata o struna de otel Cormoran Spintec, lungime 20 cm, rezistenta 12 kg. Mai am inca o struna(vin in blister de 2) in ambalajul original, gata de folosire. Deci, cele 2 strune sunt de asemena BONUS.
870 RON TOTUL-------------Per total un pret super meserie.
VIN SARBATORILE!!!
Pachetul nu a plecat inca nicaieri. Pachetul il livrez foarte bine inchis si sigilat, la cutie tare de carton.
Primul venit primul servit.
Mentiune: Desi la exterior cutiile sunt harsaite si par uzate, marfa din interior garantez este in stare perfecta. Fac aceasta mentiune deoarece am fost contactat de cineva care avea ceva dubii in privinta asta.
Pozele la origine au 7 megapixeli, sunt facute cu un Nikon Coolpix L16; cine vrea o analiza detaliata si doreste o arhiva cu pozele sa-mi trimita un PM cu adresa de e-mail.
O zi buna.