Vand Voblere PREDATEK
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Voblere PREDATEK
puteti pune niste poze va rog,sau sa va dau un mail?stima
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Salut Victor,VicToR . scrie:puteti pune niste poze va rog,sau sa va dau un mail?stima
Vezi pe google...
am rezolvat,eu vreau sa vad poze reale si mi-a dat domnul,pe google apar mai multe,asa vad exact ce cumparkzoli scrie:Salut Victor,VicToR . scrie:puteti pune niste poze va rog,sau sa va dau un mail?stima
Vezi pe google...
Codul de culori e una si acelasi la toata gama de voblere Predatek
pe Mures, cel putin in locurile frecventate de mine jindvick si spoonbil e destul de ok ... din pacate se agata si de pietre, buturugi busteni si se pierd foarte usor, chiar daca nalucile sunt consumabile...

[quote="kzoli"]Codul de culori e una si acelasi la toata gama de voblere Predatek
pe Mures, cel putin in locurile frecventate de mine jindvick si spoonbil e destul de ok ... din pacate se agata si de pietre, buturugi busteni si se pierd foarte usor, chiar daca nalucile sunt consumabile...[/quot
chiar daca pescuiesti din barca nu se pot recupera? am vazut ca exista obiectul acela din metal/fier care iti descatsa voblerul.sa dau atatia bani pe voblere si sa le pierd
)) nu prea iti cade bine 

chiar daca pescuiesti din barca nu se pot recupera? am vazut ca exista obiectul acela din metal/fier care iti descatsa voblerul.sa dau atatia bani pe voblere si sa le pierd

Din barca recuperezi cam 80-90 %... depinde de loc si de zona... de pe mal erau seri(partide) cand lasam sub apa cate 7-8 bucati ...VicToR . scrie:
chiar daca pescuiesti din barca nu se pot recupera? am vazut ca exista obiectul acela din metal/fier care iti descatsa voblerul.sa dau atatia bani pe voblere si sa le pierd)) nu prea iti cade bine
7,8 e cam multkzoli scrie:Din barca recuperezi cam 80-90 %... depinde de loc si de zona... de pe mal erau seri(partide) cand lasam sub apa cate 7-8 bucati ...VicToR . scrie:
chiar daca pescuiesti din barca nu se pot recupera? am vazut ca exista obiectul acela din metal/fier care iti descatsa voblerul.sa dau atatia bani pe voblere si sa le pierd)) nu prea iti cade bine

Up cu voblere Predatek , ca am dat in SF 
Ps. restul pe MP sa nu poluam degeaba ....

Ps. restul pe MP sa nu poluam degeaba ....
Actualizare !
Predatek Boomerang 80 deep diver culori : redhead, fireball red - 30 lei/buc
Predatek Boomerang 80 medium diver culori: fireball red, red head, poddy mullet - 30 lei/buc
Predatek Jindivik culori: red head, poddy mullet. - 30 lei/buc
Predatek Spoonbill 85 culori: ghostrider, red head, fireball red, metalix gold. - 30 lei/buc.
Predatek Boomerang 80 deep diver culori : redhead, fireball red - 30 lei/buc
Predatek Boomerang 80 medium diver culori: fireball red, red head, poddy mullet - 30 lei/buc
Predatek Jindivik culori: red head, poddy mullet. - 30 lei/buc
Predatek Spoonbill 85 culori: ghostrider, red head, fireball red, metalix gold. - 30 lei/buc.
Obiectiv: 8,1 kg !
Actualizare !
Predatek Boomerang 80 deep diver culori : fireball red - 30 lei/buc
Predatek Jindivik culori: red head - 30 lei/buc
Predatek Spoonbill 85 culori: red head, fireball red, metalix gold. - 30 lei/buc.
Predatek Boomerang 80 deep diver culori : fireball red - 30 lei/buc
Predatek Jindivik culori: red head - 30 lei/buc
Predatek Spoonbill 85 culori: red head, fireball red, metalix gold. - 30 lei/buc.
Obiectiv: 8,1 kg !